Головна » Статті » Рецепти

Як готувати салат з омлетом?
Цей салат треба подавати до столу відразу ж, як тільки буде доданий останній інгредієнт і заправка. Подається він у теплому вигляді, салат з омлетом надзвичайно ситний. Це ідеальний варіант обіду або щільного сніданку.
Знадобляться такі продукти: чотири курячі яйця, два шматочки ковбаси чи свіжого м'яса (свинина або курка), три солоних огірка, майонез, цибуля.

Як готувати: якщо ви вирішили готувати цей салат з ковбасою, то її слід нарізати соломкою і злегка обсмажити на рослинному маслі. Якщо використовуєте м'ясо, його нарізаємо тонкою соломкою і до готовність смажимо з цибулею (теж соломкою нарізаємо) на рослинному маслі.

Кожне яйце збовтуємо і смажимо омлет, повинно вийти чотири добре просмажених омлету. Нарізаємо їх соломкою, найкраще нарізати, коли вони трохи охолонуть.

Огірочки солоні теж нарізаємо соломкою, змішати огірки, м'ясо, омлет, цибулю, додаємо трохи солі, майонез, перемішуємо. Пікантність салату можна додати двома ложками огіркового розсолу, попередньо змішати його з майонезом треба.
Салат з омлетом готовий!
Приємного!
Просмотров: 469
Категория: Рецепти |
| Теги: салат, соломкою

Рекомендовані рецепти:

Шоколадно-сирні мафіни з ягодами
Креветочний салат по-креольски
Пиріг з грибами і гречкою
Міні-маффіни з морквою і яблуками
Торт пісочно-чорносливове
Рецепт приготування закуски "Морська мушля"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: