Головна » Статті » Рецепти

Як готувати салат з яловичим серцем?
Цей салат простий і смачний. Його можна віднести до розряду ситних і швидких в приготуванні салатів, до того ж він корисний, так як основним інгредієнтом є яловиче серце.
Існує таке повір'я: якщо хочеш мати здорове серце - їж хоча б раз на тиждень у відвареному вигляді яловиче (свиняче) серце. На крайній випадок і курячі сердечка підійдуть.

Як готується салат: цибуля ріпчаста слід нарізати тонкою соломкою і обов'язково замаринувати його. Маринад готується з води, цукру, солі і оцту. Цибуля повинен втратити гіркоту і придбати тонкий смак маринаду. Маринований цибулю викласти на блюдо, попередньо давши стекти всій рідини (можна підсушити паперовими серветками).

Серце яловиче слід промити, нарізати на дві - три частини, відварити до готовності в підсоленій воді. Потім охолодити і нарізати соломкою.
Тепер можна змішати маринована цибулька, серце нарізане, додати майонез і перець мелений. Перемішати салат і відразу можна подавати до столу.
Приємного!
Просмотров: 606
Категория: Рецепти |
| Теги: салат, серце

Рекомендовані рецепти:

Парові булочки
Пряники медово-бананові
Лимонно-морквяне ласощі
Салат з крабовими паличками
Порційна яєчня з помідорами
Салат 'Марсельєза"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: