Головна » Статті » Рецепти

Як готувати салат "італійський"?
Для приготування цього салату зовсім не знадобляться заморські (в даному випадку італійські) продукти. Все просто, швидко і дуже смачно. Ось як готується салат "італійський":
Знадобляться продукти: два болгарських перцю (один жовтий і один зелений), два свіжих огірка (середній розмір), два свіжих помідора, сир твердий (Гауда, Голландський), майонез, кетчуп, перець мелений і сіль. Головний інгредієнт: шинка! Хороша, якісна шинка в кількості 100 грам.

Як готується салат.
Шинку нарізаємо довгою соломкою, огірки промиваємо, просушуємо і так само довгою соломкою нарізаємо. Помідори промиваємо та нарізаємо, важливо нарізати їх так само, як і огірочки - соломкою. З перцями поступаємо таким же чином, тобто моєму, сушимо, очищаємо і довгою соломкою нарізаємо. В результаті всі складові повинні бути нарізані однаковими смужками (красиво і апетитно).
Змішуємо всі інгредієнти, солимо і перчимо, змішуємо один до одного кетчуп і майонез, цією заправкою заправляємо салат "італійський".
Приємного!
Просмотров: 590
Категория: Рецепти |
| Теги: салат, соломкою

Рекомендовані рецепти:

Салат "Божа корівка"
Вівсяне печиво з цукатами, фініками і родзинками
Слойки з бутербродніци
Вишневий штрудель з сиром
Штрудель з сирного тіста з вишнею
Булочки з шинкою, зеленню і часником
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: