Головна » Статті » Рецепти

Як готувати курячі ніжки з лимоном і розмарином?
Цей рецепт досить простий, більше часу піде на попереднє маринування курячих ніжок, ніж на їх подальше приготування. Всього буде потрібно годину - півтора для того, щоб це ароматне блюдо з'явилося на вашому столі.
Що нам потрібно: лимон одна штучка, розмарину свіжого пара гілочок,оливкову олію, курячі ніжки (9 - 10 штучок). Сіль і перець, часник.

Як готувати курячі ніжки з розмарином і лимоном: спочатку слід гарненько промити ніжки і дати їм просохнути, якщо краплі води залишаться - не буде хрусткої скоринки. Лимон і промиваємо тонкими кільцями (або підлозі кільцями) нарізаємо, часник очищаємо, через прес тиснемо. В часникову масу додаємо перець і сіль, плюс додаємо оливкової олії, розмішуємо, це і є наш маринад. Ніжки курячі рясно змащуємо сумішшю часнику і спецій, нехай вони близько години (можна трохи менше) замаринуются.

Потім ніжки викладаємо у вогнетривку форму, нарізаних кружечками лимонів прикрашаємо, для аромату листочками розмарину прикрашаємо і ставимо на 25 - 30 хвилин в духовку (температура + 200).
Подається блюдо гарячим, приємного!
Просмотров: 599
Категория: Рецепти |
| Теги: курячі, ніжки

Рекомендовані рецепти:

М'ясний рулет "Тріо"
Медово-апельсиновий кекс з маком
Салат з брокколі і шинкою (рецепт)
Печенюшки "Міні"
Простенькі тістечка з манго
Лимонно-морквяне ласощі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: