Головна » Статті » Рецепти

Як готувати хумус (рецепт)
Пропоную один із варіантів приготування хумуса. Нам потрібні такі продукти: горох нут 250 - 300 грам, часник і цибуля, одна ложка лимонного соку і одна ложка кунжутного тхина, двісті грам якісного оливкової масло і спецій знадобиться зіра.
Як готувати хумус: горох нут потрібно замочити в проточній воді на дві години, після закінчення часу воду злити, нову фільтровану налити і зварити нут. Варити доведеться не менше двох годин, швидше нут просто не звариться, тому води відразу лейте багато!

Зварений нут на сито викладаємо, але воду не виливаємо. Цибуля і часник чистимо, нарізаємо крупно і смажимо на оливковій олії (в сковорідку рівно половину порції зазначеної вливаємо). Потім сюди ж нут перекладаємо, смажимо хвилин п'ять. Вогонь вимикаємо, все масло вливаємо і подрібнюємо блендером. Спеції додаємо вже готовий хумус (до подрібнення блендером). Відвар від варіння нуту можна вливати, якщо хумус занадто густим виходить.
Приємного!
Просмотров: 574
Категория: Рецепти |
| Теги: нут, Хумус

Рекомендовані рецепти:

Штрудель з сирного тіста з вишнею
Голландська масляна коврижка Boterkoek
Листкова коса з капустою
Ніжний німецький пиріг Buchteln
Сирні оладки з зеленню
М'яке печиво з шоколадом і горіхами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: