Головна » Статті » Рецепти

Як готувати французький картопляний салат?
Це блюдо подається теплим до столу, французький картопляний салат добре поєднується з м'ясом гриль (свинина або яловичина).
цей салат Готується простіше простого, немає особливих премудростей. Картопля потрібен молодий, якщо брати за основу старий лежалий картоплю, не вийде того чистого "французького" смаку.

Картопля обмиваємо, не чистимо його, відварюємо в підсоленій воді, варимо до готовності. Поки наш картопля вариться, можна швидко приготувати потрібну заправку, для цього треба змішати один стакан сухого столового вина з двома ложками оливкової олії, додати стакан курячого теплого бульйону, додати солі морської (велика сіль), меленого перцю і спецій улюблених, гірчицю (ложечка або дві).

зварений Картопля нарізаємо на дві (чотири) частини, викладаємо в блюдо глибоке, заливаємо заправкою. Зверху посипаємо рубаним кропом.
Картоплю повинен охолонути трохи цієї ароматної заправці, слід періодично помішувати картоплю. В цілому слід брати кіло двісті - півтора кілограм картоплі молодого для приготування даного французького картопляного салату.
Приємного!
Просмотров: 637
Категория: Рецепти |
| Теги: картопля, картоплю

Рекомендовані рецепти:

Штрудель з сирного тіста з вишнею
Шоколадний пиріг з сирними кульками
Закуска з печериць по-іспанськи
Готуємо чапаті
Теплий салат з копченої скумбрії і молодої картоплі
Дріжджовий пиріг з сиром і сливами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: