Головна » Статті » Рецепти

Як готувати домашні цукерки?
Варіантів приготування цукерок у домашніх умовах існує безліч, у кожної господині свій неповторний рецепт виготовлення цих ласощів. Ось один з варіантів - цукерки шоколадні з хрусткою начинкою.
Для "хрускоту" ми буде використовувати хрусткі рисові повітряні кульки, ті, що продаються в пачках в супермаркетах (для сухого сніданку).
Висипаємо в глибоке блюдо рисові кульки, сюди ж додаємо трохи подрібненим волоських або мигдальних горіхів. Перемішуємо. В окремій ємності розтоплюємо шоколад (шоколадну плитку) і чекаємо, поки шоколад трохи охолоне. Потім заливаємо кульки з горішками, розмішуємо.

Далі можна піти двома варіантами: 1 - з цієї маси ліпимо кульки, в какао порошку обвалюємо і холодильник на плоскому блюдце ставимо; 2 - цю масу з шоколаду, рисових кульок і горіхів розмішуємо і виливаємо в широку ємність прямокутної форми, даємо застигнути в холодильнику і потім вже шматочками різної (або однакової форми нарізаємо.
Цукерки зберігати слід холодильнику, їх можна обсипати какао порошком або цукровою пудрою.
Просмотров: 678
Категория: Рецепти |
| Теги: цукерки, кульки

Рекомендовані рецепти:

Ватрушки "Трояндочки"
Пісний шоколадний манник
Ніжний німецький пиріг Buchteln
Ажурні млинці
Пиріг "Зебра"
Пиріжки з капустою пісні
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: