Головна » Статті » Рецепти

Як готувати апельсинове печиво?
Таке смачне домашнє печиво можна швидко без особливих кулінарних навичок приготувати у себе на кухні. Апельсинове печиво неймовірно смачно пахне, виглядає ще більш апетитним.
Знадобиться: борошно двісті грам, розпушувача пів чайної ложечки, один жовток, шістдесят грамів цукру і сто грамів вершкового масла, дві столові ложки свіжого соку апельсина, столова ложка сметани, плюс можна додати пару крапель апельсинового лікеру.

Як готується.
В принципі ні чого складного немає, спочатку жовтки розтираємо з цукром, борошно і воду додаємо, потім розпушувач і всі залишилися інгредієнти. Тісто виходить густий, не липне до пальців. Але відразу з тіста можна ліпити печиво, слід відправити в пакеті тісто в холодильник рівно на годину.

Через годину розім'яти тісто, дати йому трохи постояти в теплі, потім розкачати на кухонному столі і нарізати улюбленими формами різні фігурки. Товщину більше пів см не робити, інакше печиво потріскається.
Випікати апельсинове печиво п'ятнадцять хвилин, температура в духовці сто вісімдесят.
Приємного!
Просмотров: 595
Категория: Рецепти |
| Теги: апельсинове, печиво

Рекомендовані рецепти:

Тефтелі з овочами в італійському стилі
Манник з сиром
Ягідно-фруктовий десерт
Овочі, запечені з прянощами і медом
Котлети з яловичини з сиром і кунжутом
Риба, запечена з оливками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: