Головна » Статті » Рецепти

Як готуються свинячі реберця з медом?
Меду нам знадобиться лише столова ложка, але який смак і аромат він дає м'ясу! Реберця покриваються солодкуватою, ароматною глазур'ю і буквально тануть у роті. Дуже смачно і нехлопотно.
Що знадобиться для приготування
Півтора кілограма свинячих реберець
Картоплю
Гарбуз
Цибулю
Столова ложка меду
Чайна ложка розмарину
Дві столові ложки напівсолодкого вина
Сіль і перець за смаком
Приготування

Натріть реберця сіллю, перцем, посипати розмарином і залиште на півгодини маринуватися.
Тим часом готуємо овочеву подушку. У форму для запікання викладаємо картоплю, гарбуз і цибулю, все повинно бути нарізано великими сегментами. Посипаємо сіллю, вливаємо трохи бульйону, зверху викладаємо реберця і все затягуємо фольгою. Ставимо в духовку розігріту до 200 градусів на годину.

Готуємо медовий соус. Змішуємо вино і мед, вливаємо вустерський соус. розмішуємо до повного розчинення меду, в результаті повинен вийти густий сироп.

Через годину дістаємо форму з духовки, знімаємо фольгу. Овочі повинні бути готові. Обережно, за допомогою пензлика змащуємо медовим соусом шматочки цибулі і реберця. Запікаємо ще півгодини поки реберця не стануть рум'яними, як би покритими глазур'ю.
Просмотров: 555
Категория: Рецепти |
| Теги: реберця, форму

Рекомендовані рецепти:

Тістечка до чаю
Манник з цукатами
Вівсяне печиво з медом
Печиво "Диво острів"
Салат з оселедцем (рецепт)
"Той самий" столичний кекс
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: