Головна » Статті » Рецепти |
Як готуються свинячі реберця з медом?
Меду нам знадобиться лише столова ложка, але який смак і аромат він дає м'ясу! Реберця покриваються солодкуватою, ароматною глазур'ю і буквально тануть у роті. Дуже смачно і нехлопотно. Що знадобиться для приготування Півтора кілограма свинячих реберець Картоплю Гарбуз Цибулю Столова ложка меду Чайна ложка розмарину Дві столові ложки напівсолодкого вина Сіль і перець за смаком Приготування Натріть реберця сіллю, перцем, посипати розмарином і залиште на півгодини маринуватися. Тим часом готуємо овочеву подушку. У форму для запікання викладаємо картоплю, гарбуз і цибулю, все повинно бути нарізано великими сегментами. Посипаємо сіллю, вливаємо трохи бульйону, зверху викладаємо реберця і все затягуємо фольгою. Ставимо в духовку розігріту до 200 градусів на годину. Готуємо медовий соус. Змішуємо вино і мед, вливаємо вустерський соус. розмішуємо до повного розчинення меду, в результаті повинен вийти густий сироп. Через годину дістаємо форму з духовки, знімаємо фольгу. Овочі повинні бути готові. Обережно, за допомогою пензлика змащуємо медовим соусом шматочки цибулі і реберця. Запікаємо ще півгодини поки реберця не стануть рум'яними, як би покритими глазур'ю. | |
Просмотров: 595 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |