Головна » Статті » Рецепти |
Як готуються роттердамские скибочки?
Точних пояснень чому так називається рецепт не знайти, найімовірніше причина в тому, що для цих бутербродів прийнято використовувати голландський сир. Необхідні продукти Кілька скибочок білого батона або хліба для тостів Стільки ж скибочок ковбаси або шинки і будь-якого твердого сиру Помідори Пучок свіжої зелені Вершкове або рослинне масло для смаження Трохи гірчиці Вершкове масло для намазування Приготування Розігріваємо на сковорідці вершкове або рослинне масло і обсмажуємо скибочки хліба до злегка рум'яного кольору з обох сторін. Помідори нарізаємо тонкими кружальцями, дрібно рубаємо зелень. Даємо скибочкам охолонути, змащуємо їх вершковим маслом і гірчицею, кладемо зверху по скибочці шинки, по два - три кружечки помідорів, накриваємо зверху скибочкою сиру і посипаємо свіжомеленим чорним перцем. Перекладаємо бутерброди на деко або у форму для запікання, ставимо в попередньо розігріту до 200 градусів духовку і запікаємо кілька хвилин до розплавлення сиру. Готові бутерброди посипаємо дрібно рубаною зеленню і подаємо до столу. Якщо немає свіжих помідор, змастіть шинку кетчупом або томатним соусом. | |
Просмотров: 584 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |