Головна » Статті » Рецепти

Як готуються роттердамские скибочки?
Точних пояснень чому так називається рецепт не знайти, найімовірніше причина в тому, що для цих бутербродів прийнято використовувати голландський сир.
Необхідні продукти
Кілька скибочок білого батона або хліба для тостів
Стільки ж скибочок ковбаси або шинки і будь-якого твердого сиру
Помідори
Пучок свіжої зелені
Вершкове або рослинне масло для смаження
Трохи гірчиці
Вершкове масло для намазування
Приготування

Розігріваємо на сковорідці вершкове або рослинне масло і обсмажуємо скибочки хліба до злегка рум'яного кольору з обох сторін. Помідори нарізаємо тонкими кружальцями, дрібно рубаємо зелень.
Даємо скибочкам охолонути, змащуємо їх вершковим маслом і гірчицею, кладемо зверху по скибочці шинки, по два - три кружечки помідорів, накриваємо зверху скибочкою сиру і посипаємо свіжомеленим чорним перцем.
Перекладаємо бутерброди на деко або у форму для запікання, ставимо в попередньо розігріту до 200 градусів духовку і запікаємо кілька хвилин до розплавлення сиру. Готові бутерброди посипаємо дрібно рубаною зеленню і подаємо до столу.
Якщо немає свіжих помідор, змастіть шинку кетчупом або томатним соусом.
Просмотров: 546
Категория: Рецепти |
| Теги: масло, скибочок

Рекомендовані рецепти:

Чанахи: рагу по-грузинськи
Пиріг з гарбузом і ківі
Fougasse - або що таке фугас?
Яблучна коврижка
Апельсинові мафіни
Гострий суп з квасолею
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: