Головна » Статті » Рецепти

Як готуються фаршировані перепелині яйця?
Звичайно, це блюдо не на кожен день. І справа не у вартості, а в трудомісткості процесу, але для особливого випадку можна постаратися і здивувати гостей вишуканою закускою. Ось як вона готується:
Що нам знадобиться

Два десятки перепелиних яєць
Два невеликих баклажана
Десять ядер волоського горіха
Дві столові ложки винного оцту
Сім столових ложок оливкової олії
Одна невелика цибулина
Три часточки часнику
Сік половинки лимона
Сіль і перець за смаком
Трохи свіжого базиліка і чебрецю (можна замінити сухим)

Приготування

Баклажани миємо, робимо поздовжні розрізи в трьох місцях. У розрізи кладемо пластинки часнику, поміщаємо баклажани на фольгу (на неї налити трохи олії), додаємо чебрець, щільно загортаємо і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку. Через півтори години дістаємо, залишаємо остигати.
В цей час дрібно ріжемо цибулю і базилік, змішуємо з лимонним соком. З остиглих баклажанів виймаємо ложкою м'якоть, рубаємо ножем до утворення однорідної маси. Змішуємо з цибулею і базиліком. Горіхи товчемо в ступці, додати до баклажанів, солимо і перчимо за смаком.
В холодну воду вливаємо оцет, кладемо яйця відварюємо. Чистимо, розрізаємо впоперек навпіл, кладемо між половинками яєць трохи овочевої суміші, скріплюємо половинки шпажками або зубочистками і укладаємо на красиве плоске блюдо.
Просмотров: 686
Категория: Рецепти |
| Теги: блюдо, кладемо

Рекомендовані рецепти:

Торт "Посмішка негра"
Фризийский цукровий хліб
Булочки з шинкою, зеленню і часником
Полуниця у вершках
Сирний пиріг з мандаринами
Оладки з чорницею
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: