Головна » Статті » Рецепти

Як готується вівсяне печиво з яблуками?
Рецептів вівсяного печива якщо не тисячі, то сотні точно. В кожному є щось своє, особливе, що робить рецепт не схожим на інші. Наприклад, яблука або горішки, фактура тіста, склад. У цьому рецепті тісто виходить м'яким, але тримає форму під час випікання і не сильно збільшується в об'ємі.
Необхідні продукти
240 грам вівсяних пластівців
225 грам борошна
300 грам цукру
125 грам вершкового масла або маргарину
Два яйця
120 грам родзинок
120 грам волоських горіхів
Два середніх яблука
Дві чайних ложечки розпушувача
Чайна ложечка меленої кориці
Пакетик ванільного цукру
Приготування

М'яке масло або маргарин з'єднуємо з цукром і ванільним цукром і збиваємо міксером до однорідної маси. Додаємо по одному яйця, при цьому збивати не припиняємо. Потім всипаємо борошно (просіяти і змішати з корицею, ванільним цукром і розпушувачем) і розмішуємо тісто. Воно має бути без грудочок.

З яблук зрізаємо шкірку, м'якоть нарізаємо невеликими шматочками. Горіхи підсушуємо в духовці і крупно рубаємо. Родзинки розпарювала на водяній бані, даємо обсохнути. Всі компоненти додаємо в тісто, додаємо туди ж вівсяні пластівці і розмішуємо. Тісто вийде досить круте.

Відокремлюємо від нього шматочки за допомогою столової ложки, викладаємо на застелений папером для випічки деко. Між шматочками тіста залишаємо відстань - при випічці печиво трохи осяде. Випікаємо при температурі 180 - 190 градусів протягом двадцяти хвилин. Даємо печінкою охолонути на решітці і так само працюємо з рештою тестом.
Просмотров: 566
Категория: Рецепти |
| Теги: цукром, тісто

Рекомендовані рецепти:

Тарт з шоколадним мусом
Пудинг з персиків
Готуємо сирники
Пиріжки "Асорті для всієї родини"
Готуємо чапаті
Райдужні меренги
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: