Головна » Статті » Рецепти |
Як готується вівсяне печиво з яблуками?
Рецептів вівсяного печива якщо не тисячі, то сотні точно. В кожному є щось своє, особливе, що робить рецепт не схожим на інші. Наприклад, яблука або горішки, фактура тіста, склад. У цьому рецепті тісто виходить м'яким, але тримає форму під час випікання і не сильно збільшується в об'ємі. Необхідні продукти 240 грам вівсяних пластівців 225 грам борошна 300 грам цукру 125 грам вершкового масла або маргарину Два яйця 120 грам родзинок 120 грам волоських горіхів Два середніх яблука Дві чайних ложечки розпушувача Чайна ложечка меленої кориці Пакетик ванільного цукру Приготування М'яке масло або маргарин з'єднуємо з цукром і ванільним цукром і збиваємо міксером до однорідної маси. Додаємо по одному яйця, при цьому збивати не припиняємо. Потім всипаємо борошно (просіяти і змішати з корицею, ванільним цукром і розпушувачем) і розмішуємо тісто. Воно має бути без грудочок. З яблук зрізаємо шкірку, м'якоть нарізаємо невеликими шматочками. Горіхи підсушуємо в духовці і крупно рубаємо. Родзинки розпарювала на водяній бані, даємо обсохнути. Всі компоненти додаємо в тісто, додаємо туди ж вівсяні пластівці і розмішуємо. Тісто вийде досить круте. Відокремлюємо від нього шматочки за допомогою столової ложки, викладаємо на застелений папером для випічки деко. Між шматочками тіста залишаємо відстань - при випічці печиво трохи осяде. Випікаємо при температурі 180 - 190 градусів протягом двадцяти хвилин. Даємо печінкою охолонути на решітці і так само працюємо з рештою тестом. | |
Просмотров: 604 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |