Головна » Статті » Рецепти |
Як готується телятина з грушею та вином?
Дуже ароматний і смачний варіант приготування телятини. Якщо ви любите м'ясо з додаванням яблук, то і цей рецепт сподобається. Аромату додає свіжа м'ята, а вино і груша надають м'ясу пікантну нотку. Що знадобиться для приготування 400 грам телятини Одна груша з щільною м'якоттю (не занадто стигла) Одні цибулина Дві - три гілочки свіжої м'яти 40 мл портвейну (або хересу) Сіль і перець за смаком Рослинна олія Приготування Наріжте м'ясо невеликими шматочками, цибулю розрізати на половинки і кожну наріжте пір'ям. Розігрійте в сковороді трохи олії і обсмажте м'ясо. Як тільки м'ясний сік випарується, додайте цибулю і продовжуйте обсмажувати все разом. Посоліть і поперчіть. Додайте нарізану шматочками грушу (шкірку не зчищайте щоб груша не розвалювалася). Обережно перемішайте і обсмажуйте періодично помішуючи поки цибулю і м'ясо не просочаться соком від груші (вона ні в якому разі не повинна розвалюватися). Влийте портвейн і додайте дрібно нарізану свіжу м'яту. Алкоголь выпариваем, перемішуємо і вимикаємо. М'ясо краще подавати з відварним розсипчастим рисом. | |
Просмотров: 655 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |