Головна » Статті » Рецепти

Як готується телятина з грушею та вином?
Дуже ароматний і смачний варіант приготування телятини. Якщо ви любите м'ясо з додаванням яблук, то і цей рецепт сподобається. Аромату додає свіжа м'ята, а вино і груша надають м'ясу пікантну нотку.
Що знадобиться для приготування
400 грам телятини
Одна груша з щільною м'якоттю (не занадто стигла)
Одні цибулина
Дві - три гілочки свіжої м'яти
40 мл портвейну (або хересу)
Сіль і перець за смаком
Рослинна олія
Приготування

Наріжте м'ясо невеликими шматочками, цибулю розрізати на половинки і кожну наріжте пір'ям.
Розігрійте в сковороді трохи олії і обсмажте м'ясо. Як тільки м'ясний сік випарується, додайте цибулю і продовжуйте обсмажувати все разом. Посоліть і поперчіть. Додайте нарізану шматочками грушу (шкірку не зчищайте щоб груша не розвалювалася). Обережно перемішайте і обсмажуйте періодично помішуючи поки цибулю і м'ясо не просочаться соком від груші (вона ні в якому разі не повинна розвалюватися). Влийте портвейн і додайте дрібно нарізану свіжу м'яту. Алкоголь выпариваем, перемішуємо і вимикаємо.
М'ясо краще подавати з відварним розсипчастим рисом.
Просмотров: 523
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, Груша

Рекомендовані рецепти:

Пишний м'ятний бісквіт
Десерт з яєчних білків (рецепт)
Штрудель з сирного тіста з вишнею
Солодкі профітролі
Овочевий суп з курячою грудкою
Торт "Медовик"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: