Головна » Статті » Рецепти

Як готується шоколадне морозиво?

Шоколадне морозиво готується за п'ятнадцять хвилин (саме приготування). Потім в морозилці морозиво застигає близько трьох годин. Ось рецепт:
Знадобляться такі продукти: одна плитка чорного шоколаду, стакан свіжих жирних вершків, три курячих яйця, ванільний цукор, цукор (тут суто по особистому смаку йде додавання).

Білки відділяємо від жовтків. Яйця попередньо охолоджуємо. Жовтки збиваємо з двома - трьома ложками цукру. Розтираємо жовтки до тих пір, поки маса не побіліє.

Тим часом охолоджуємо вершки. І так само збиваємо їх з цукром. Як я вже говорила, цукру додаєте за смаком, я кладу три столові ложки. Збиваємо, щоб вийшла туга пінка.

Шоколадку нещадно ламаємо на шматочки, кладемо в термостійку миску, додаємо ложку вершків і ставимо миску на хвилину в мікрохвильовку. Потім розтанув шоколад додаємо до збитим в тугу пінку вершкам. Акуратно змішуємо і додаємо розтерті жовтки. Цю масу ретельно змішуємо (не міксером, а ложкою). Маса зовні повинна бути схожа на трохи підтануло морозиво.

Залишилася справа за малим, перекладаємо масу в контейнер, накриваємо (обов'язково!) кришкою щільно. Ставимо в морозилку. Всі. Через два - три години діставайте контейнер і пробуйте найсмачніше в світі морозиво.

Просмотров: 421
Категория: Рецепти |
| Теги: збиваємо, морозиво

Рекомендовані рецепти:

Геркулесові смужки з сухофруктами
Гречані млинці з пшеничною мукою
Гострий суп з фрикадельками
Екзотична яловичина
Сирний пиріг з мандаринами
Грінки з беконом та помідорами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: