Головна » Статті » Рецепти

Як готується салат з печерицями та спаржевої квасолею?
Всесезонний салат, легкий для шлунка, корисний для здоров'я і безпечний для фігури. У ньому немає жирної заправки з майонезу і немає калорійного картоплі, і тим не менш голоду після трапези ви відчувати не будете - гриби і квасоля дають відчуття ситості при мінімумі калорій.
Що знадобиться для приготування
200 грам свіжих печериць
200 грам свіжої або замороженої спаржевої квасолі
Дві червоних цибулини
Пучок зеленого салату
Сухі прованські трави (або спеції за смаком)
Сіль за смаком
Цукор і оцет для маринаду
Оливкова олія для заправки і обжарювання
Приготування

Змішуємо оцет з невеликою кількістю холодної кип'яченої води, розмішуємо цукор. Цим маринадом заливаємо нарізаний пір'ям або півкільцями червоний лук і залишаємо маринуватися.
Печериці ріжемо крупно. Квасолю миємо й на хвилину кидаємо в киплячу подсоленую воду. Дістаємо шумівкою і відразу ж охолоджуємо під струменем проточної холодної води.

В сковорідці розігріваємо масло, обсмажуємо гриби, додаємо квасоля і на слабкому вогні обсмажуємо кілька хвилин разом з грибами. Приправляємо сіллю і прованськими травами. Знімаємо з вогню й даємо охолонути.
Салатні листя моєму і рвемо руками. Змішуємо в салатнику з остиглими грибами і квасолею, додати мариновану цибулю. Все перемішуємо, якщо потрібно - підсолюємо або додаємо спеції для смаку. Заправляємо оливковою олією і відразу ж подаємо до столу. Приємного апетиту!
Просмотров: 544
Категория: Рецепти |
| Теги: холодної, заправки

Рекомендовані рецепти:

Fougasse - або що таке фугас?
Курчата з грибами
Сирний пиріг з мандаринами
Апельсинові мафіни
Цукерки, бараночки
Парові булочки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: