Головна » Статті » Рецепти |
Як готується печиво Савоярді?
Печиво Савоярді - це один з неодмінних інгредієнтів для приготування тірамісу. Печиво можна купити, але коштує воно недешево, а можна спекти - вийде набагато дешевше і при цьому випічка не займе багато часу. Що нам знадобиться для приготування П'ять жовтків П'ять білків 125 грам цукру 110 грам борошна Приготування Печиво повинне вийти у формі длинненьких паличок, для того щоб тісто було зручніше видавлювати на деко, користуйтеся кондитерським мішком. Збийте білки і поступово підсипати цукор. Збивайте, поки не утворюється густа щільна маса, яка не буде опадати. Обережно додайте жовтки (їх попередньо добре розітріть) і розмішайте. Тонкою цівкою всипайте борошно, розмішуючи тісто від стінок до середини і знизу вгору. Перемішуйте дуже акуратно, щоб тісто не осіло. Деко застеліть пергаментом. Викладіть тісто в кондитерський мішок і видавити на пергамент у формі паличок. Поставте деко в розігріту до 200 градусів духовку і випікайте приблизно десять хвилин. Дайте печінкою охолонути на деку і потім відокремте від пергаменту. | |
Просмотров: 577 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |