Головна » Статті » Рецепти

Як готується печиво Савоярді?
Печиво Савоярді - це один з неодмінних інгредієнтів для приготування тірамісу. Печиво можна купити, але коштує воно недешево, а можна спекти - вийде набагато дешевше і при цьому випічка не займе багато часу.
Що нам знадобиться для приготування

П'ять жовтків
П'ять білків
125 грам цукру
110 грам борошна
Приготування

Печиво повинне вийти у формі длинненьких паличок, для того щоб тісто було зручніше видавлювати на деко, користуйтеся кондитерським мішком.

Збийте білки і поступово підсипати цукор. Збивайте, поки не утворюється густа щільна маса, яка не буде опадати. Обережно додайте жовтки (їх попередньо добре розітріть) і розмішайте. Тонкою цівкою всипайте борошно, розмішуючи тісто від стінок до середини і знизу вгору. Перемішуйте дуже акуратно, щоб тісто не осіло.

Деко застеліть пергаментом. Викладіть тісто в кондитерський мішок і видавити на пергамент у формі паличок. Поставте деко в розігріту до 200 градусів духовку і випікайте приблизно десять хвилин. Дайте печінкою охолонути на деку і потім відокремте від пергаменту.
Просмотров: 577
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, печиво

Рекомендовані рецепти:

Гулаб-джамун
Ватрушка "Ласун"
Тістечка "Полуниця в шоколаді"
Вівсяні козинаки з сухофруктами
Макові тістечка
Пудинг з фініками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: