Головна » Статті » Рецепти

Як готується печиво Савоярді?
Печиво Савоярді - це один з неодмінних інгредієнтів для приготування тірамісу. Печиво можна купити, але коштує воно недешево, а можна спекти - вийде набагато дешевше і при цьому випічка не займе багато часу.
Що нам знадобиться для приготування

П'ять жовтків
П'ять білків
125 грам цукру
110 грам борошна
Приготування

Печиво повинне вийти у формі длинненьких паличок, для того щоб тісто було зручніше видавлювати на деко, користуйтеся кондитерським мішком.

Збийте білки і поступово підсипати цукор. Збивайте, поки не утворюється густа щільна маса, яка не буде опадати. Обережно додайте жовтки (їх попередньо добре розітріть) і розмішайте. Тонкою цівкою всипайте борошно, розмішуючи тісто від стінок до середини і знизу вгору. Перемішуйте дуже акуратно, щоб тісто не осіло.

Деко застеліть пергаментом. Викладіть тісто в кондитерський мішок і видавити на пергамент у формі паличок. Поставте деко в розігріту до 200 градусів духовку і випікайте приблизно десять хвилин. Дайте печінкою охолонути на деку і потім відокремте від пергаменту.
Просмотров: 491
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, печиво

Рекомендовані рецепти:

Пиріжки з кропивою і рисом
Кокосове печиво
Шоколадне печиво з кунжутом
Морквяний торт
Макові тістечка
Булочки-рулетики до чаю
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: