Головна » Статті » Рецепти

Як готується печиво «Півмісяці»?
Дуже горіхове, ароматне та смачне печиво. Виходить воно сухуватим, схожим на пісочне печиво, але з добре вираженим горіховим смаком.
Що знадобиться для приготування
125 грам ядер волоського горіха
100 грам цукру
125 грамів маргарину або вершкового масла
125 грам сметани
300 грам борошна
Пакетик ванільного цукру
Щіпка солі
60 грам цукрової пудри для посипання печива
Приготування

Викладіть ядра волоського горіха на розпечену сковорідку і обсмажте при постійному помішуванні три - п'ять хвилин. Злегка остудіть і подрібніть в блендері або в ступці. Додайте 50 грам цукру і змішайте.

Міксером на низькій швидкості збийте масло (маргарин) і цукор, що залишився в однорідну пишну масу. Потім швидкість зробіть більше і по черзі додайте сметану, ванільний цукор, суміш з цукру і горіхів, сіль. Коли всі інгредієнти буду змішані, поступово підсипати борошно і починайте замішувати тісто. Воно повинно вийти м'яким. Загорніть його в плівку і приберіть на годину в холодильник.

Охолоджене тісто ділимо на шматочки, кожен розгортаємо в ковбаску і формуємо півмісяці висотою в 1 см і довжиною 2 - 3 см. викладаємо на деко (його застелити пергаментом) і випікаємо при температурі 180 градусів поки печиво не зарум'яниться. Теплим обваляти в цукровій пудрі і остудити на решітці.
Просмотров: 400
Категория: Рецепти |
| Теги: печиво, цукру

Рекомендовані рецепти:

Українські пампушки з часником
Бутербродний торт "Полосатик"
Вівсяне печиво з медом
Смажені пиріжки з начинкою
Торт пісочно-чорносливове
Креветочний салат по-креольски
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: