Головна » Статті » Рецепти |
Як готується печиво «Півмісяці»?
Дуже горіхове, ароматне та смачне печиво. Виходить воно сухуватим, схожим на пісочне печиво, але з добре вираженим горіховим смаком. Що знадобиться для приготування 125 грам ядер волоського горіха 100 грам цукру 125 грамів маргарину або вершкового масла 125 грам сметани 300 грам борошна Пакетик ванільного цукру Щіпка солі 60 грам цукрової пудри для посипання печива Приготування Викладіть ядра волоського горіха на розпечену сковорідку і обсмажте при постійному помішуванні три - п'ять хвилин. Злегка остудіть і подрібніть в блендері або в ступці. Додайте 50 грам цукру і змішайте. Міксером на низькій швидкості збийте масло (маргарин) і цукор, що залишився в однорідну пишну масу. Потім швидкість зробіть більше і по черзі додайте сметану, ванільний цукор, суміш з цукру і горіхів, сіль. Коли всі інгредієнти буду змішані, поступово підсипати борошно і починайте замішувати тісто. Воно повинно вийти м'яким. Загорніть його в плівку і приберіть на годину в холодильник. Охолоджене тісто ділимо на шматочки, кожен розгортаємо в ковбаску і формуємо півмісяці висотою в 1 см і довжиною 2 - 3 см. викладаємо на деко (його застелити пергаментом) і випікаємо при температурі 180 градусів поки печиво не зарум'яниться. Теплим обваляти в цукровій пудрі і остудити на решітці. | |
Просмотров: 601 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |