Головна » Статті » Рецепти

Як готується паштет з курячої печінки і печериць?
Пропоную в скарбничку рецептів додати паштет з курячої печінки і грибів. Він неодмінно стане в нагоді для святкового столу - ця закуска зручна тим, що приготувати паштет можна заздалегідь, і перед подачею до столу вам залишиться тільки ефектно його оформити.
Необхідні продукти
500 грам курячої печінки
300 грам свіжих печериць
Одна цибулина
200 мл. вершків (жирність 33%)
Половина чайної ложки меленого мускатного горіха
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Свіжа зелень петрушки або кропу
Рослинна олія
Приготування

Печінка промийте під проточною водою, звільніть від плівочок. Викладіть на сковорідку в розігріте рослинне масло і на слабкому вогні обсмажте. Додайте дрібно нарізану цибулю, злегка обсмажте його разом з печінкою. Печериці наріжте скибочками і теж покладіть в сковорідку. Посоліть, приправте перцем і мускатним горіхом, накрийте кришкою і на невеликому вогні тушкуйте хвилин двадцять. Сік, що виділився з грибів, повинен за цей час повністю випаруватися.
Влийте вершки, покладіть дрібно нарізану зелень і зніміть печінку з вогню. Викладіть в блендер або кухонний комбайн, подрібніть, а потім добре збийте.
Подавайте на скибочках хліба охолодженим.
Просмотров: 738
Категория: Рецепти |
| Теги: курячої, паштет

Рекомендовані рецепти:

Заливний пиріг з грибами
Пиріг з яблуками на сирному тісті
Яблучний штрудель з-австрийски
Чізкейк з літніми ягодами
Пудинг з фініками
Налисники на молоці
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: