Головна » Статті » Рецепти |
Як готується паштет з курячої печінки і печериць?
Пропоную в скарбничку рецептів додати паштет з курячої печінки і грибів. Він неодмінно стане в нагоді для святкового столу - ця закуска зручна тим, що приготувати паштет можна заздалегідь, і перед подачею до столу вам залишиться тільки ефектно його оформити. Необхідні продукти 500 грам курячої печінки 300 грам свіжих печериць Одна цибулина 200 мл. вершків (жирність 33%) Половина чайної ложки меленого мускатного горіха Сіль і чорний мелений перець за смаком Свіжа зелень петрушки або кропу Рослинна олія Приготування Печінка промийте під проточною водою, звільніть від плівочок. Викладіть на сковорідку в розігріте рослинне масло і на слабкому вогні обсмажте. Додайте дрібно нарізану цибулю, злегка обсмажте його разом з печінкою. Печериці наріжте скибочками і теж покладіть в сковорідку. Посоліть, приправте перцем і мускатним горіхом, накрийте кришкою і на невеликому вогні тушкуйте хвилин двадцять. Сік, що виділився з грибів, повинен за цей час повністю випаруватися. Влийте вершки, покладіть дрібно нарізану зелень і зніміть печінку з вогню. Викладіть в блендер або кухонний комбайн, подрібніть, а потім добре збийте. Подавайте на скибочках хліба охолодженим. | |
Просмотров: 738 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |