Головна » Статті » Рецепти

Як готується парова буженина?
Один з варіантів приготування м'яса у пароварці. Згодиться він у багатьох випадках - і коли немає духовки, і коли немає можливості запекти м'ясо, і якщо не можна нічого смаженого - запеченого. Ще один плюс такого приготування - м'ясо менше уварюється - упаривается і виходить менш жирним навіть якщо шматочок з жирком.
Що знадобиться для приготування
700 грам свинини (або телятини, індички)
Чайна ложечка меленого коріандру
Чайна ложечка солодкої меленої паприки
Сіль за смаком
Прованські трави за смаком (приблизно чайна ложка)
Столова ложка рослинного масла
Приготування

Змішайте рослинне масло, сіль і спеції і натріть м'ясо. Покладіть у посуд з кришкою і залиште на ніч в холодильнику. Якщо немає часу так довго маринувати - трохи збільште кількість солі. За бажанням можна нашпигувати м'ясо часточками часнику.

Налийте в пароварку води, доведіть до кипіння, покладіть м'ясо в друшляк і помістіть в пароварку. Готувати потрібно на маленькому вогні 50 - 60 хвилин. Потім шматок м'яса переверніть і потримайте в пароварці ще 20 хвилин. М'ясо повинно стати м'яким.

Перекладіть готове м'ясо на тарілку, накрийте і остудіть. Остигле м'ясо наріжте тонкими скибочками і подавайте з гарніром або як холодну закуску.
Просмотров: 591
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, немає

Рекомендовані рецепти:

Млинці заварні на молоці
Салат "Салют"
Пишний м'ятний бісквіт
Цукерки з вишні
Салат з авокадо і бекону
Ватрушки "Трояндочки"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: