Головна » Статті » Рецепти

Як готується паелья з кроликом?
Паелья - страва з рису. Буває паелья різна - з додаванням шматочків курки, м'яса, овочів, квасолі, і яке б поєднання продуктів не було обрано, завжди це ситне і смачне блюдо.
Що знадобиться для приготування
500 грам рису (среднезерного)
500 грам курячих стегенець
700 грам філе кролика
Три помідора
200 грам зеленої стручкової квасолі (свіжої або замороженої)
Баночка консервованої білої квасолі
Половина склянки рослинного масла
Половина чайної ложки куркуми
Половина чайної ложки меленої паприки
Сіль за смаком
Приготування

Наріжте м'ясо кролика, курки шматками. З помідорів зніміть шкірку, наріжте шматочками м'якоть. Розморозьте стручкову квасолю, якщо берете свіжу - промийте, розріжте носики і хвостики і наріжте стручки невеликими шматочками.
Розігрійте масло, викладіть шматки кролика, курки і обсмажуйте хвилин десять. Зменшіть вогонь до середнього, центр сковорідки викладіть помідори, приправте їх куркумою і паприкою. Зверху на помідори покладіть стручкову квасолю, перемішайте вміст сковорідки і влийте стільки води, щоб вона покрила всі продукти. Доведіть до кипіння і засипте промитий рис. Зробіть мінімальний вогонь і готуйте поки рис не вбере всю воду (приблизно півгодини). Зрідка перемішуйте рис. Незадовго до готовності покладете промиту консервовану квасоля, перемішайте. Коли рис буде готовий, зробіть сильний вогонь і потримайте рис ще пару хвилин, щоб утворилася скоринка.
Подавати паелью потрібно гарячої.
Просмотров: 554
Категория: Рецепти |
| Теги: курки, рис

Рекомендовані рецепти:

Котлети з яловичини з сиром і кунжутом
Тефтелі з овочами в італійському стилі
Теплий салат з копченої скумбрії і молодої картоплі
Райдужні меренги
Хачапурі
Омлет-бісквіт
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: