Головна » Статті » Рецепти

Як готується оселедець по-корейськи?
Це один з рецептів маринованого оселедця, в якому багато прянощів, є оцет і спеції, рослинна олія. Знаючи всенародну любов до оселедчик, думаю що і цей рецепт обов'язково знайде своїх шанувальників.
Що знадобиться для приготування

Кілограм свіжозамороженої оселедця
По чайній ложці чорного і червоного меленого перцю
По чайній ложці солі і цукру
80 мл оцет (столовий 9%)
Склянку томатного соку
120 грам рослинного масла
Дві - три великі цибулини (якщо любите маринований цибулю, кладіть більше)

Приготування

Оселедець розморожуємо, чистимо від нутрощів і шкірки, розбираємо на філе. Потім филейки нарізаємо невеликими шматочками.
Змішуємо томатний сік і рослинне масло, ставимо на середній вогонь і доводимо до кипіння. Кладемо сіль, цукор, обидва види перцю, кип'ятимо з півхвилинки, вливаємо оцет і знімаємо з вогню. Даємо маринаду охолонути, а щоб менше випаровувалася рідина, накриваємо каструлю кришкою.
Цибулю ріжемо півкільцями. Коли маринад охолоне, беремо просторий посуд, на дно викладаємо шар оселедця, потім шар цибулі, знову оселедець - лук і так чергуємо шари. Заливаємо все маринадом, ставимо в холодильник. Через чотири - п'ять годин можна знімати пробу. Приємного апетиту!
Просмотров: 633
Категория: Рецепти |
| Теги: оцет, ЩО

Рекомендовані рецепти:

Полуничний соус (рецепт)
Трюфелі з апельсинових скоринок
Яблучний штрудель з-австрийски
Яєчня з беконом у тесті
"Веселі" мафіни
Шоколадно-кавовий пиріг з чорносливом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: