Головна » Статті » Рецепти |
Як готується оселедець по-корейськи?
Це один з рецептів маринованого оселедця, в якому багато прянощів, є оцет і спеції, рослинна олія. Знаючи всенародну любов до оселедчик, думаю що і цей рецепт обов'язково знайде своїх шанувальників. Що знадобиться для приготування Кілограм свіжозамороженої оселедця По чайній ложці чорного і червоного меленого перцю По чайній ложці солі і цукру 80 мл оцет (столовий 9%) Склянку томатного соку 120 грам рослинного масла Дві - три великі цибулини (якщо любите маринований цибулю, кладіть більше) Приготування Оселедець розморожуємо, чистимо від нутрощів і шкірки, розбираємо на філе. Потім филейки нарізаємо невеликими шматочками. Змішуємо томатний сік і рослинне масло, ставимо на середній вогонь і доводимо до кипіння. Кладемо сіль, цукор, обидва види перцю, кип'ятимо з півхвилинки, вливаємо оцет і знімаємо з вогню. Даємо маринаду охолонути, а щоб менше випаровувалася рідина, накриваємо каструлю кришкою. Цибулю ріжемо півкільцями. Коли маринад охолоне, беремо просторий посуд, на дно викладаємо шар оселедця, потім шар цибулі, знову оселедець - лук і так чергуємо шари. Заливаємо все маринадом, ставимо в холодильник. Через чотири - п'ять годин можна знімати пробу. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 621 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |