Головна » Статті » Рецепти

Як готується курка в томатному соусі з квасолею?
Щоб приготувати це смачне блюдо, нам знадобиться консервована або варена біла квасоля і зелена квасоля (заморожена або свіжа). Можна брати цілу курочку або гомілки, стегенця, стегенця.
Необхідні продукти
Кілограм курячого м'яса
400 грам консервованої квасолі або півтори склянки вареної
200 грам зеленої квасолі
400 грам консервованих томатів (або свіжих)
Одна цибулина
Дві часточки часнику
Чайна ложка меленої паприки
Половина чайної ложки меленого перцю
Чайна ложка цукру
П'ять - шість склянок бульйону або води
Сіль за смаком
Рослинна олія
Приготування

Якщо для приготування береться ціла курка, то її потрібно розрізати на порційні шматочки. Шматочки курки помити, обсушити і обсмажити в рослинній олії приблизно по хвилині з кожної сторони.

Цибулю і часник дуже дрібно нарізати, обсмажити в маслі в глибокому сотейнику або в казанчике. Додати помідори, спеції і влити дві склянки води. Довести до кипіння, зробити мінімальний вогонь і тушкувати п'ять хвилин. потім соус перелити в блендер, збити до однорідної маси, перелити назад в посуд і поставити на вогонь. Влити ще три - чотири склянки води, посолити і додати цукор. Закип'ятити, в киплячий соус покласти шматки курки і на маленькому вогні готувати до готовності курки.

Консервовану квасолю промити, покласти в соус, додати зелену квасолю. Готувати ще п'ять хвилин. Подавати соус гарячим, на гарнір підійде рис, картопля.
Просмотров: 479
Категория: Рецепти |
| Теги: курки, соус

Рекомендовані рецепти:

Хлібний пудинг з горіхами і яблуками
Десерт "Халвинка"
Цукерки, бараночки
Закритий лимонний пиріг
Закусочні рибні кульки
Баклажани з сиром і помідорами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: