Як готується кокосове печиво з шоколадом і горішками?
Це печиво можна готувати на свята і для частування до сімейного вечірнього чаювання. Рецепт простий, печиво виходить неймовірно смачним і ароматним. Що потрібно: борошна двісті грам і десять грам розпушувача для борошна, три жовтки, двісті грам цукру, сто грам горіхів (будь-які) і п'ятдесят грамів білої кокосової стружки, плюс стільки ж подрібненого шоколаду, щіпка солі і двісті грам масла вершкового.
Готуємо печиво. Масло слід розтопити і трохи остудити, змішуємо борошно і розпушувач, жовтки і цукор, замішуємо тісто руками, не в блендері. Додаємо кокосову стружку і подрібнені горішки, всипаємо всі залишилися інгредієнти, даємо тісту трохи підійти (розпушувач робить свою справу).
Потім з цього тіста ліпимо невеликі кульки, викладаємо їх на деко (обов'язково папером устеляємо його) і запікаємо в духовці. Готуються печенюшки кокосові з шоколадом і горішками п'ятнадцять хвилин, при цьому виставляємо температуру 190 градусів. Приємного!