Головна » Статті » Рецепти |
Як готується хлібна запіканка?
![]() Що знадобиться для приготування Половинка білого черствого батона (якщо французький батон, то весь) Два яйця 200 мл. молока Одна помидорка Чотири - п'ять скибочок бекону Дві - три столові ложки мелених волоських горіхів 150 грам сиру Сіль і перець за смаком Рослинна олія для змащування форми Пучок петрушки або кінзи Приготування Батон разом з скоринкою нарізати скибочками. Збити яйця з молоком, трохи підсолити. Нарізати тонкими пластинками сир. Форму змастити маслом. Занурювати скибочки батона в молочно-яєчну суміш і викладати на дно форми в один шар. Посипати сиром, викласти половину бекону, потім - кружечки помідора, знову бекон, шар сиру. На сир викласти ще один шар скибочок хліба змочити в суміші з яйця і молока) і добре притиснути. Посипати верх сиром (якщо залишився), залити залишками молочної суміші і посипати перцем. Якщо сир солонуватого смаку, то солити молочну суміш не обов'язково - буде достатньо солі від сиру і бекону. Поставити в розігріту до 170 градусів духовку, запікати півгодини. Подавати запіканку гарячою, посипавши дрібно нарізаною зеленню і меленими горіхами. | |
Просмотров: 517 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |