Головна » Статті » Рецепти

Як готується картопляна фрітатта з шинкою і горошком?
Фрітатта - це омлет з різними добавками, який готується не на плиті, а в духовці. Дуже просте і ситне блюдо іспанської кухні.
Необхідні продукти на 4 порції
Вісім яєць
Чотири варені картоплини
200 грам шинки або ковбаси
150 грамів консервованого зеленого горошку
150 мл. молока
Одна - дві цибулини
100 грам сиру
Рослинна олія
Сіль і мелений чорний перець за смаком
Приготування

Горошок промити під проточною водою. Якщо берете свіжий горошок, а не консервований, то його потрібно відварити три-п'ять хвилин в підсоленій киплячій воді.
Картоплю нарізати брусочками, шинку - кубиками. Цибулю дрібно нарізати і обсмажити в олії до рум'яного кольору. Додати до нього шинку, картопля, горошок, прогріти кілька хвилин.
Яйця збити з молоком, посолити і поперчити. Покласти тертий сир, добре перемішати.
Змастити форму для запікання олією, викласти суміш з овочів і шинки, зверху залити омлетною сумішшю, розподілити її по овочах і поставити в духовку. Запікати 20 хвилин при температурі 180 градусів.
За бажанням можна додавати помідори, болгарський перець і зелень.
Просмотров: 425
Категория: Рецепти |
| Теги: Горошок, шинки

Рекомендовані рецепти:

Цукерки "Вишневий мармелад"
Хрустка випічка
Шоколадно-сирні мафіни з ягодами
Яблучна коврижка
Фруктові цукерки з медом
Млинці з бананом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: