Головна » Статті » Рецепти |
Як готується картопляна фрітатта з шинкою і горошком?
Фрітатта - це омлет з різними добавками, який готується не на плиті, а в духовці. Дуже просте і ситне блюдо іспанської кухні. Необхідні продукти на 4 порції Вісім яєць Чотири варені картоплини 200 грам шинки або ковбаси 150 грамів консервованого зеленого горошку 150 мл. молока Одна - дві цибулини 100 грам сиру Рослинна олія Сіль і мелений чорний перець за смаком Приготування Горошок промити під проточною водою. Якщо берете свіжий горошок, а не консервований, то його потрібно відварити три-п'ять хвилин в підсоленій киплячій воді. Картоплю нарізати брусочками, шинку - кубиками. Цибулю дрібно нарізати і обсмажити в олії до рум'яного кольору. Додати до нього шинку, картопля, горошок, прогріти кілька хвилин. Яйця збити з молоком, посолити і поперчити. Покласти тертий сир, добре перемішати. Змастити форму для запікання олією, викласти суміш з овочів і шинки, зверху залити омлетною сумішшю, розподілити її по овочах і поставити в духовку. Запікати 20 хвилин при температурі 180 градусів. За бажанням можна додавати помідори, болгарський перець і зелень. | |
Просмотров: 577 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |