Головна » Статті » Рецепти

Як готується яловичина в сирному соусі?
Рецепт простий за складом і за приготування. М'ясо обсмажується і гаситься в духовці до готовності. Сирний соус робиться з будь-якого кисломолочного сиру та вершків.
Що знадобиться для приготування
800 грам яловичини
Дві великі цибулини
Рослинна олія
Сіль і спеції за смаком

Для соусу

100 грам сирного сиру («Філадельфія», «Альметте»)
200 мл нежирних вершків
300 мл води
Дві столові ложки соєвого соусу
Приправи за смаком
Приготування

М'ясо ріжемо брусочками, цибулю - кубиками. Розігріваємо в пательні олію, обсмажуємо невеликими партіями м'ясо до рум'яної скоринки. Наприкінці смаження солимо і перчимо за смаком. Коли будете смажити останню партію м'яса - додайте цибулю, коли цибуля обсмажиться - покладіть сирний сир, влийте воду і розмішайте до повного розчинення сиру. Перекладаємо обсмажене м'ясо разом з соусом у форму для запікання і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку. Запікаємо одну годину.
Змішуємо вершки і соєвий соус. дістаємо м'ясо з духовки, заливаємо соусом, перемішуємо і повертаємо назад в духовку. Запікаємо ще двадцять хвилин.
Подаємо з будь-яким гарніром і салатом зі свіжих овочів. Приємного апетиту!
Просмотров: 485
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, сиру

Рекомендовані рецепти:

Печиво "Новорічна суміш"
Домашня куряча ковбаса
Смажена картопля з часниковими стрілками
Угорські булочки з сиром
Медовий пиріг на швидку руку
Хрустка випічка
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: