Головна » Статті » Рецепти |
Як готується яловичина в сирному соусі?
Рецепт простий за складом і за приготування. М'ясо обсмажується і гаситься в духовці до готовності. Сирний соус робиться з будь-якого кисломолочного сиру та вершків. Що знадобиться для приготування 800 грам яловичини Дві великі цибулини Рослинна олія Сіль і спеції за смаком Для соусу 100 грам сирного сиру («Філадельфія», «Альметте») 200 мл нежирних вершків 300 мл води Дві столові ложки соєвого соусу Приправи за смаком Приготування М'ясо ріжемо брусочками, цибулю - кубиками. Розігріваємо в пательні олію, обсмажуємо невеликими партіями м'ясо до рум'яної скоринки. Наприкінці смаження солимо і перчимо за смаком. Коли будете смажити останню партію м'яса - додайте цибулю, коли цибуля обсмажиться - покладіть сирний сир, влийте воду і розмішайте до повного розчинення сиру. Перекладаємо обсмажене м'ясо разом з соусом у форму для запікання і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку. Запікаємо одну годину. Змішуємо вершки і соєвий соус. дістаємо м'ясо з духовки, заливаємо соусом, перемішуємо і повертаємо назад в духовку. Запікаємо ще двадцять хвилин. Подаємо з будь-яким гарніром і салатом зі свіжих овочів. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 638 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |