Головна » Статті » Рецепти

Як готується яблучний кекс?
Ніжне, розсипчасте тісто і тонкий яблучний аромат, нескладне приготування і доступні продукти - цей рецепт стане в нагоді на всі випадки життя. Його можна записати і в повсякденне випічку, і чергової, а якщо прикрасити кекс глазур'ю, додати більше яблук і спецій, зробити прошарок - то вийде легкий тортик.
Що знадобиться для тіста

Три яйця
Склянку цукру
120 грам маргарину
100 мл рослинного масла
Дві чайних ложки розпушувача
Дві склянки борошна
Два яблука
Столова ложка какао
Жменю ядер волоського горіха
Пакетик ванільного цукру

Для глазурі

Три столові ложки молока
Дві столові ложки цукру
Дві столові ложки какао
50 грам вершкового масла

Приготування

Збити яйця з цукром і ванільним цукром в пишну однорідну масу. Додати маргарин кімнатної температури, перемішати і влити рослинне масло. Потім покласти натерті на крупній тертці яблука, товчені горіхи. Борошно змішати з какао, розпушувачем і з'єднайте з яєчно-масляною сумішшю. Добре вимішати і викласти у змащену форму. Випікати сорок хвилин при температурі 180 градусів. Коли кекс буде готовий, його форми відразу не діставайте, дайте трохи охолонути. Потім перекладіть на блюдо і полити глазур'ю.
Глазур. Вливаємо В каструльку молоко, додаємо цукор, змішаний з какао і при помішуванні доводимо до кипіння. Варимо поки суміш не почне густіти, тоді додаємо масло, розмішуємо і знімаємо з вогню. Даємо глазурі трохи охолонути і покриваємо кекс.
Просмотров: 619
Категория: Рецепти |
| Теги: охолонути, Кекс

Рекомендовані рецепти:

Чорничний пиріг 'Блаберспай'
Салат з червоною рибою і овочами (рецепт)
М'ясний батон з дайконом і шинкою
Тефтелі з яблуками
Тістечка "Полуниця в шоколаді"
Солодкі профітролі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: