Головна » Статті » Рецепти |
Як готується яблучний кекс?
Ніжне, розсипчасте тісто і тонкий яблучний аромат, нескладне приготування і доступні продукти - цей рецепт стане в нагоді на всі випадки життя. Його можна записати і в повсякденне випічку, і чергової, а якщо прикрасити кекс глазур'ю, додати більше яблук і спецій, зробити прошарок - то вийде легкий тортик. Що знадобиться для тіста Три яйця Склянку цукру 120 грам маргарину 100 мл рослинного масла Дві чайних ложки розпушувача Дві склянки борошна Два яблука Столова ложка какао Жменю ядер волоського горіха Пакетик ванільного цукру Для глазурі Три столові ложки молока Дві столові ложки цукру Дві столові ложки какао 50 грам вершкового масла Приготування Збити яйця з цукром і ванільним цукром в пишну однорідну масу. Додати маргарин кімнатної температури, перемішати і влити рослинне масло. Потім покласти натерті на крупній тертці яблука, товчені горіхи. Борошно змішати з какао, розпушувачем і з'єднайте з яєчно-масляною сумішшю. Добре вимішати і викласти у змащену форму. Випікати сорок хвилин при температурі 180 градусів. Коли кекс буде готовий, його форми відразу не діставайте, дайте трохи охолонути. Потім перекладіть на блюдо і полити глазур'ю. Глазур. Вливаємо В каструльку молоко, додаємо цукор, змішаний з какао і при помішуванні доводимо до кипіння. Варимо поки суміш не почне густіти, тоді додаємо масло, розмішуємо і знімаємо з вогню. Даємо глазурі трохи охолонути і покриваємо кекс. | |
Просмотров: 619 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |