Головна » Статті » Рецепти

Як готується іспанське печиво «Чуррос»?
«Чуррос» - це традиційна іспанська випічка з заварного тіста. За смаковими відчуттями щось середнє між хмизом і смаженими пончиками. Печиво обсмажують у фритюрі і посипають цукровою пудрою або подають з медом, варенням.
Що знадобиться для приготування
Неповний склянку борошна (приблизно 2/3)
Два яйця
60 грам вершкового масла
Столова ложка цукру
2/3 склянки води
Цукрова пудра для посипання
Рослинна олія для фритюру
Приготування

У глибокій каструлі змішайте воду, цукор і масло, поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Зробіть мінімальний вогонь, введіть борошно і швидко розмішайте, щоб не вийшли грудочки. Тісто має бути однорідним, гладеньким. Зніміть каструлю з вогню, остудіть тісто до температури 50 - 60 градусів і по одному додайте яйця, кожен раз ретельно вимішуючи тісто. У результаті повинно вийти масляниста в'язке тісто.
Перекладіть його в кондитерський мішок з насадкою невеликого діаметра (наприклад, з насадкою «зірочка»). Розігрійте рослинне масло. Видавлюйте у фритюр тісто невеликими паличками або кільцями і обсмажуйте по три - п'ять хвилин до золотистого кольору. Готове печиво посипати цукровою пудрою і відразу ж подавайте до столу. Чуррос дуже смачні поки гарячі, з пилу з жару.
Просмотров: 667
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, печиво

Рекомендовані рецепти:

Багатошарові трикутники
Дачний овочевий салат
Рулет маковий на дріжджах
Маковий пиріг з шоколадним кремом
Курчата, приготовані у виноградному соку
Салат "Дубочек"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: