Головна » Статті » Рецепти |
Як готується іспанське печиво «Чуррос»?
«Чуррос» - це традиційна іспанська випічка з заварного тіста. За смаковими відчуттями щось середнє між хмизом і смаженими пончиками. Печиво обсмажують у фритюрі і посипають цукровою пудрою або подають з медом, варенням. Що знадобиться для приготування Неповний склянку борошна (приблизно 2/3) Два яйця 60 грам вершкового масла Столова ложка цукру 2/3 склянки води Цукрова пудра для посипання Рослинна олія для фритюру Приготування У глибокій каструлі змішайте воду, цукор і масло, поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Зробіть мінімальний вогонь, введіть борошно і швидко розмішайте, щоб не вийшли грудочки. Тісто має бути однорідним, гладеньким. Зніміть каструлю з вогню, остудіть тісто до температури 50 - 60 градусів і по одному додайте яйця, кожен раз ретельно вимішуючи тісто. У результаті повинно вийти масляниста в'язке тісто. Перекладіть його в кондитерський мішок з насадкою невеликого діаметра (наприклад, з насадкою «зірочка»). Розігрійте рослинне масло. Видавлюйте у фритюр тісто невеликими паличками або кільцями і обсмажуйте по три - п'ять хвилин до золотистого кольору. Готове печиво посипати цукровою пудрою і відразу ж подавайте до столу. Чуррос дуже смачні поки гарячі, з пилу з жару. | |
Просмотров: 815 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |