Головна » Статті » Рецепти

Як готується горіховий паштет?
Паштет простий і швидкий у приготуванні, звичайно якщо у вас є нечищене волоські горіхи. Якщо ні - візьміть помічників щоб швидше начистити горіхів і приготуйте смачний, поживний і приємний на смак горіховий паштет.
Що знадобиться для приготування

Склянку чищених волоських горіхів
Пучок свіжої петрушки
Три столові ложки холодної кип'яченої води
Половина склянки сметани
Половина чайної ложки солі
Столова ложка рослинного масла
Чверть чайної ложки меленого чорного перцю

Приготування

Можна приготувати паштет із сирих горіхів або злегка підсушити їх в духовці. Смак в першому і в другому випадку буде різним, підсушені горіхи дають більш виражений і трохи солодкуватий смак.
Волоські горіхи висипати в блендер або комбайн і подрібнити як можна дрібніше. Горіхи повинні перетворитися в однорідну масу. Викласти її в миску, влити воду і розмішати. Потім додати перець і сіль і розмішувати поки сіль повністю не розчиниться. В останню чергу додати жири - сметану і масло. Ретельно розмішати, підкоригувати смак (якщо потрібно) і горіхову масу змішати з дрібно посіченою зеленню петрушки. Дати паштету трохи настоятися в теплі і прибрати в холодильник. Смачно і з чорним, і з білим хлібом.
Просмотров: 1167
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: смак, паштет

Рекомендовані рецепти:

Лазанья з м'ясом і шпинатом
Овочевий суп з курячою грудкою
Вівсяне печиво з медом
Печиво "Диво острів"
Холодець з курки
Швидкий какао-пиріг
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: