Головна » Статті » Рецепти |
Як готується борщ?
Приготування і борщів зелених нескладне і швидке. Основний час займає підготовка овочів. Що знадобиться для приготування Три літра м'ясного бульйону 600 грам буряка П'ять - шість картоплин Одна цибулина Одна морквина Пучок зелені петрушки Три столові ложки вершкового масла Дві столові ложки томатної пасти Дві чайних ложки 6% оцту Дві чайних ложки цукру Половина чайної ложки меленого чорного перцю Один лавровий листочок Сіль за смаком Приготування Всі овочі чистимо. Цибулю дрібно ріжемо, буряк і моркву натираємо на тертці. Картопля ріжемо невеликими кубиками. Дрібно рубаємо зелень. У сотейнику або глибокій сковорідці розігріваємо масло. Обсмажуємо цибулю, додаємо моркву і буряк, кладемо томатну пасу і злегка обсмажуємо. Посипаємо цукром і перцем, вливаємо оцет, склянку бульйону і даємо закипіти. На слабкому вогні тушкуємо дві хвилини. Знімаємо з вогню. Бульйон доводимо до кипіння. Опускаємо картопля варимо до готовності картоплі. Викладаємо в каструлю овочеву піджарку, додаємо лавровий лист і варимо при слабкому кипінні п'ять хвилин. Готовий борщ посипаємо зеленню петрушки, подаємо зі сметаною. | |
Просмотров: 623 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |