Головна » Статті » Рецепти

Як готується борщ?
Приготування і борщів зелених нескладне і швидке. Основний час займає підготовка овочів.
Що знадобиться для приготування
Три літра м'ясного бульйону
600 грам буряка
П'ять - шість картоплин
Одна цибулина
Одна морквина
Пучок зелені петрушки
Три столові ложки вершкового масла
Дві столові ложки томатної пасти
Дві чайних ложки 6% оцту
Дві чайних ложки цукру
Половина чайної ложки меленого чорного перцю
Один лавровий листочок
Сіль за смаком

Приготування

Всі овочі чистимо. Цибулю дрібно ріжемо, буряк і моркву натираємо на тертці. Картопля ріжемо невеликими кубиками. Дрібно рубаємо зелень.
У сотейнику або глибокій сковорідці розігріваємо масло. Обсмажуємо цибулю, додаємо моркву і буряк, кладемо томатну пасу і злегка обсмажуємо. Посипаємо цукром і перцем, вливаємо оцет, склянку бульйону і даємо закипіти. На слабкому вогні тушкуємо дві хвилини. Знімаємо з вогню.
Бульйон доводимо до кипіння. Опускаємо картопля варимо до готовності картоплі. Викладаємо в каструлю овочеву піджарку, додаємо лавровий лист і варимо при слабкому кипінні п'ять хвилин.
Готовий борщ посипаємо зеленню петрушки, подаємо зі сметаною.
Просмотров: 482
Категория: Рецепти |
| Теги: цибулю, дрібно

Рекомендовані рецепти:

Цукерки "Вершкові тягучки"
Омлет-бісквіт
Печиво на крохмалі з апельсиновою начинкою
Гречана каша з тофу
Суп-пюре з петрушки з грибами
Три рецепти хачапурі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: