Головна » Статті » Рецепти |
Як готується апельсинове желе?
![]() Необхідні продукти Шість апельсинів Цукор за смаком (одна - дві столові ложки) Половина склянки води Половина склянки апельсинового лікеру Пакетик желатину (сім грам) Приготування Наливаємо воду в склянку, насипаємо в воду желатин, перемішуємо і відставляємо склянку вбік. Апельсини ріжемо, розрізаємо навпіл, виймаємо м'якоть. З м'якоті дістаємо всі кісточки (якщо залишиться хоч одна, то желе буде гірчити), завантажуємо м'якоть в блендер, додаємо одну - дві столових ложки цукру і збиваємо блендером. Збивати потрібно довго, хвилин десять, маса повинна стати однорідною по консистенції і повітряної. Набряклий желатин ставимо в мікрохвильовку або розпускаємо на водяній бані. Якщо в мікрохвильовці, то нагрійте трохи, перемішайте і подивіться желатин розчинився чи ні. Коли розчиниться, влийте його разом з лікером в апельсинове пюре і збивайте ще хвилину. Розкладіть мус з апельсиновим половинкам і поставте в холодильник. Через годину маса загусне і можна буде подавати. А через три години перетвориться в щільне желе і можна буде апельсинові чашечки розрізати на четвертинки і подавати у вигляді часточок. | |
Просмотров: 502 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |