Головна » Статті » Рецепти |
Як гасити капусту з баклажанами?
Якщо в капусту додавати сушені баклажани, то готове блюдо буде мати приємний грибний смак. Зі свіжими баклажанами теж вийде смачно і ситно, але грибного аромату і смаку не буде. Що знадобиться для приготування Два невеликих баклажана Половинка невеликого качана капусти (грам 300 - 400) Одна цибулина Одна морквина Сіль за смаком Чорний мелений перець за смаком Лавровий листочок Рослинна олія Приготування Баклажани миємо, зрізаємо шкірку. М'якоть нарізаємо невеликими брусочками, складаємо в друшляк, посипаємо крупною сіллю і залишаємо на півгодини. За цей час стече гіркоту, і піде неприємний гіркуватий присмак. Потім баклажани потрібно промити під проточною водою і злегка віджати. Цибулю і моркву чистимо, цибулю ріжемо півкільцями, моркву - брусочками. У сковорідці або в казанчике розігріваємо олію, обсмажуємо цибулю з морквою. Коли овочі стануть м'якими, додаємо баклажани. Перемішуємо, обсмажуємо все разом. Додаємо до обсмаженою овочам нашатковану капусту, солимо і перчимо за смаком, приправляємо спеціями. Тушкуємо на невеликому вогні під кришкою хвилин сорок, при необхідності підливаючи трохи водички. | |
Просмотров: 598 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |