Головна » Статті » Рецепти

Як гасити капусту з баклажанами?
Якщо в капусту додавати сушені баклажани, то готове блюдо буде мати приємний грибний смак. Зі свіжими баклажанами теж вийде смачно і ситно, але грибного аромату і смаку не буде.
Що знадобиться для приготування
Два невеликих баклажана
Половинка невеликого качана капусти (грам 300 - 400)
Одна цибулина
Одна морквина
Сіль за смаком
Чорний мелений перець за смаком
Лавровий листочок
Рослинна олія

Приготування

Баклажани миємо, зрізаємо шкірку. М'якоть нарізаємо невеликими брусочками, складаємо в друшляк, посипаємо крупною сіллю і залишаємо на півгодини. За цей час стече гіркоту, і піде неприємний гіркуватий присмак. Потім баклажани потрібно промити під проточною водою і злегка віджати.
Цибулю і моркву чистимо, цибулю ріжемо півкільцями, моркву - брусочками. У сковорідці або в казанчике розігріваємо олію, обсмажуємо цибулю з морквою. Коли овочі стануть м'якими, додаємо баклажани. Перемішуємо, обсмажуємо все разом. Додаємо до обсмаженою овочам нашатковану капусту, солимо і перчимо за смаком, приправляємо спеціями. Тушкуємо на невеликому вогні під кришкою хвилин сорок, при необхідності підливаючи трохи водички.
Просмотров: 598
Категория: Рецепти |
| Теги: цибулю, баклажани

Рекомендовані рецепти:

Ковбаса кров'яна
Маковий пиріг з шоколадним кремом
Оладки з чорницею
Хачапурі
Пудинг з персиків
Ватрушки "Трояндочки"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: