Головна » Статті » Рецепти

Як гасити яловичину з житнім хлібом?
Дуже зручне святкове блюдо. Ніяких складнощів в приготуванні і відмінний результат навіть якщо спочатку м'ясо було не найкращої якості.
Необхідні продукти
Кілограм яловичини
100 грам бекону
100 грам кореня селери
Дві великі цибулини
Одна морквина
Дві столових ложки рослинного масла
Дві скибочки житнього хліба
Дві столові ложки борошна
Щіпка кмину
Сіль і мелений перець за смаком
Три столові ложки сметани
Приготування

Яловичину нарізати невеликими шматками, обваляти в борошні, обсмажити в олії до рум'яного кольору. Обсмажувати м'ясо краще невеликими порціями, вогонь робіть середній.
Тонко наріжте моркву, селеру, наріжте пір'ям цибулю. Бекон наріжте тонкими скибочками, хліб - кубиками.

Скибочками бекону застеліть дно форми для запікання, на нього викладіть шматочки м'яса з овочами. Посоліть і поперчіть, посипте кмином (можна замінити орегано) і шматочками хліба. Влийте 600 мл кип'яченої гарячої води і відправляйте м'ясо в духовку на дві години. Температуру зробіть 180 градусів. За півгодини до кінця приготування додайте сметану і акуратно перемішайте.
На гарнір добре підходить відварений розсипчастий рис.
Просмотров: 593
Категория: Рецепти |
| Теги: наріжте, м'ясо

Рекомендовані рецепти:

Курчата, приготовані у виноградному соку
Картопляне пюре з базиліком
Вершково-медові цукерки
Готуємо пряники
М'ясний террін з помідорами і сиром
Ліниві голубці з грибами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: