Головна » Статті » Рецепти |
Як гасити яловичину з житнім хлібом?
Дуже зручне святкове блюдо. Ніяких складнощів в приготуванні і відмінний результат навіть якщо спочатку м'ясо було не найкращої якості. Необхідні продукти Кілограм яловичини 100 грам бекону 100 грам кореня селери Дві великі цибулини Одна морквина Дві столових ложки рослинного масла Дві скибочки житнього хліба Дві столові ложки борошна Щіпка кмину Сіль і мелений перець за смаком Три столові ложки сметани Приготування Яловичину нарізати невеликими шматками, обваляти в борошні, обсмажити в олії до рум'яного кольору. Обсмажувати м'ясо краще невеликими порціями, вогонь робіть середній. Тонко наріжте моркву, селеру, наріжте пір'ям цибулю. Бекон наріжте тонкими скибочками, хліб - кубиками. Скибочками бекону застеліть дно форми для запікання, на нього викладіть шматочки м'яса з овочами. Посоліть і поперчіть, посипте кмином (можна замінити орегано) і шматочками хліба. Влийте 600 мл кип'яченої гарячої води і відправляйте м'ясо в духовку на дві години. Температуру зробіть 180 градусів. За півгодини до кінця приготування додайте сметану і акуратно перемішайте. На гарнір добре підходить відварений розсипчастий рис. | |
Просмотров: 593 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |