Головна » Статті » Рецепти |
Як гасити яловичину в вині з грибами?
М'яка яловичина трапляється не так вже часто і м'ясо доводиться довго готувати. Якщо додати до м'яса червоне вино, то час приготування значно скоротиться, м'ясо вийде не тільки м'яким, але і ароматним з багатим смаком. Що знадобиться для приготування Кілограм яловичини Дві цибулини 300 грам шампіньйонів Половина склянки сухого червоного вина Їдальня ложка борошна Половина чайної ложки сухого орегано Сіль і перець за смаком Рослинна олія Приготування Яловичину нарізати невеликими шматочками зі сторонами приблизно на три сантиметри. Розігріти олію, обсмажити м'ясо невеликими порціями. Бажано щоб шматочки лежали в один шар і не стикалися між собою. Обсмажувати потрібно до утворення рум'яної скоринки, всередині м'ясо може бути сирим. Викласти шматочки в каструлю з товстим дном або в казанок, додати борошно, сіль, орегано, перець. Розмішати, влити півсклянки вина, щільно накрити кришкою і поставити на маленький вогонь. Гасити м'ясо потрібно півтора - два години. Цибулю ріжемо півкільцями, гриби - скибочками. Обсмажуємо в олії цибулю, додаємо гриби. Обсмажуємо все до утворення рум'яної скоринки. Через дві години викладаємо суміш до яловичині, тушкуємо ще півгодини. Можна подавати відразу, гарячим, або як холодну закуску. | |
Просмотров: 574 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |