Головна » Статті » Рецепти

Як гасити яловичину в вині з грибами?
М'яка яловичина трапляється не так вже часто і м'ясо доводиться довго готувати. Якщо додати до м'яса червоне вино, то час приготування значно скоротиться, м'ясо вийде не тільки м'яким, але і ароматним з багатим смаком.
Що знадобиться для приготування

Кілограм яловичини
Дві цибулини
300 грам шампіньйонів
Половина склянки сухого червоного вина
Їдальня ложка борошна
Половина чайної ложки сухого орегано
Сіль і перець за смаком
Рослинна олія

Приготування

Яловичину нарізати невеликими шматочками зі сторонами приблизно на три сантиметри. Розігріти олію, обсмажити м'ясо невеликими порціями. Бажано щоб шматочки лежали в один шар і не стикалися між собою. Обсмажувати потрібно до утворення рум'яної скоринки, всередині м'ясо може бути сирим. Викласти шматочки в каструлю з товстим дном або в казанок, додати борошно, сіль, орегано, перець. Розмішати, влити півсклянки вина, щільно накрити кришкою і поставити на маленький вогонь. Гасити м'ясо потрібно півтора - два години.
Цибулю ріжемо півкільцями, гриби - скибочками. Обсмажуємо в олії цибулю, додаємо гриби. Обсмажуємо все до утворення рум'яної скоринки. Через дві години викладаємо суміш до яловичині, тушкуємо ще півгодини. Можна подавати відразу, гарячим, або як холодну закуску.
Просмотров: 574
Категория: Рецепти |
| Теги: обсмажуємо, м'ясо

Рекомендовані рецепти:

Террін з курячої печінки з мартіні і малиною
Курка з квасолею
Апельсиновий пиріг з оливковою олією
Чорничний пиріг 'Блаберспай'
Сирні булочками з солодкою кукурудзою
Тістечка "Полуниця в шоколаді"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: