Головна » Статті » Рецепти |
Ікра з кальмарів, сушених і солоних грибів
Щоб приготувати таку ікру візьміть інгредієнти: Чотириста грам філе кальмарів; П'ятдесят грам сушених грибів; Триста - чотириста грамів солоних грибів; Дві - три цибулини; Три - чотири столові ложки рослинного масла; Одна - дві чайні ложки пшеничного борошна; Дві столові ложки трипроцентного оцту; Сіль, перець чорний мелений; Один - два пучка зеленого цибулі. Приготування: 1. Сушені гриби відваріть до готовності в подсоленолй воді, охолодіть і дрібно наріжте. 2. У процідженому і нагрітому грибному бульйоні кальмарів відваріть, остудіть їх і пропустіть через м'ясорубку. 3. Солоні гриби відокремте від розсолу, дрібно наріжте і обсмажте на рослинному маслі разом з нашаткованою ріпчастою цибулею. В кінці обсмажування додайте кальмарів, пропущених через м'ясорубку і нарізані відварені гриби. Всі смажте ще протягом п'яти хвилин. Додайте соус, який приготуйте на грибному бульйоні, в якому варилися і кальмари, додавши в нього муки і проваріть його до утворення густої маси. Соус охолодіть, заправте столовим соусом, посоліть і поперчіть. 4. При подачі до столу ікру посипте зверху дрібно нарізаною зеленою цибулею. | |
Просмотров: 614 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |