Головна » Статті » Рецепти

Ікра з кальмарів, сушених і солоних грибів
Щоб приготувати таку ікру візьміть інгредієнти:

Чотириста грам філе кальмарів;
П'ятдесят грам сушених грибів;
Триста - чотириста грамів солоних грибів;
Дві - три цибулини;
Три - чотири столові ложки рослинного масла;
Одна - дві чайні ложки пшеничного борошна;
Дві столові ложки трипроцентного оцту;
Сіль, перець чорний мелений;
Один - два пучка зеленого цибулі.

Приготування:

1. Сушені гриби відваріть до готовності в подсоленолй воді, охолодіть і дрібно наріжте.

2. У процідженому і нагрітому грибному бульйоні кальмарів відваріть, остудіть їх і пропустіть через м'ясорубку.

3. Солоні гриби відокремте від розсолу, дрібно наріжте і обсмажте на рослинному маслі разом з нашаткованою ріпчастою цибулею. В кінці обсмажування додайте кальмарів, пропущених через м'ясорубку і нарізані відварені гриби. Всі смажте ще протягом п'яти хвилин. Додайте соус, який приготуйте на грибному бульйоні, в якому варилися і кальмари, додавши в нього муки і проваріть його до утворення густої маси. Соус охолодіть, заправте столовим соусом, посоліть і поперчіть.

4. При подачі до столу ікру посипте зверху дрібно нарізаною зеленою цибулею.
Просмотров: 614
Категория: Рецепти |
| Теги: кальмарів, дрібно

Рекомендовані рецепти:

Омлет з щавлем і сиром
Повітряні сирники
Печиво з фісташками
Шоколадне печиво
Імбирне печиво
Готуємо бісквітне тісто
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: