Грінки з секретом: хліб для сендвіча 2 шматочка сир 1 шматочок шинка 1 шматочок яйце 1 штука молоко 3 столових ложки панірувальні сухарі 1 чашка сіль щіпка рослинне масло. Поставити на плиту розігріватися сковорідку. Яйце з'єднати з молоком і щіпкою солі збити за допомогою виделки до однорідності. Поки розжарюється сковорода займемося виготовленням самої грінки. На один шматочок хліба покласти сир і шинку, накрити іншим шматком хліба. Розрізати одержаний бутерброд навпіл, щоб вийшли два трикутника. У сковорідку налити рослинне масло. Швидко, щоб не розм'як в молоці хліб, занурити підготовлені грінки в суміш яйця з молоком, обваляти в панірувальних сухарях.Обсмажити грінки з двох боків у розігрітій олії. Подавати грінки з секретом гарячими поки не охололи і сир залишався тягучим як подобається дітям.
|