Головна » Статті » Рецепти

"Грибки" з яєць і помідорів
Вимити і очистити яблука від шкірки. Натираємо корінь селери на тертці з великими отворами або можна нарізати дуже тонкою смужкою. Варену моркву і нарізаємо невеликими кубиками огірки. Шаткуємо помідори, 2 яйця попередньо зварені, зелений салат. Всі овочі, які ми нарізали, змішуємо з зеленим горошком. Отриману суміш посолити і заправити майонезом. У потовщеного кінця варених яєць зрізати 1/6 частину, таким чином, щоб вони стійко стояли на тарілці. Зрізаємо у зрілих помідорів з боку плодоніжки четверту частину, видаляємо насіння за допомогою чайної ложечки і накриваємо тонкий кінець варених яєць. Наносимо за допомогою паперового пакета з маленьким отвором або за допомогою зубочистки наносимо білі крапки з майонезу. Нижню частину нашого грибка трохи змащуємо майонезом і посипаємо невелику кількість протертого вареного жовтка яйця. На велике страву посипаємо зелень (листя кропу або петрушки), і викладаємо нашу красу. Блюдо дуже красиво виглядає.
Необхідні інгредієнти.

На 10 яєць нам знадобиться 8 помідорів, одне яблуко, один огірок, один корінь селери, 100 г зеленого салату, 3 столові ложки зеленого горошку, одна морква, стакан майонезу.
Просмотров: 464
Категория: Рецепти |
| Теги: яєць, допомогою

Рекомендовані рецепти:

Пиріг "Зебра"
Смачні сирники
Холодець з курки
Персиковий торт-суфле
Свинина по-китайськи
Болгарський картопляний салат
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: