Вимити і очистити яблука від шкірки. Натираємо корінь селери на тертці з великими отворами або можна нарізати дуже тонкою смужкою. Варену моркву і нарізаємо невеликими кубиками огірки. Шаткуємо помідори, 2 яйця попередньо зварені, зелений салат. Всі овочі, які ми нарізали, змішуємо з зеленим горошком. Отриману суміш посолити і заправити майонезом. У потовщеного кінця варених яєць зрізати 1/6 частину, таким чином, щоб вони стійко стояли на тарілці. Зрізаємо у зрілих помідорів з боку плодоніжки четверту частину, видаляємо насіння за допомогою чайної ложечки і накриваємо тонкий кінець варених яєць. Наносимо за допомогою паперового пакета з маленьким отвором або за допомогою зубочистки наносимо білі крапки з майонезу. Нижню частину нашого грибка трохи змащуємо майонезом і посипаємо невелику кількість протертого вареного жовтка яйця. На велике страву посипаємо зелень (листя кропу або петрушки), і викладаємо нашу красу. Блюдо дуже красиво виглядає. Необхідні інгредієнти.
На 10 яєць нам знадобиться 8 помідорів, одне яблуко, один огірок, один корінь селери, 100 г зеленого салату, 3 столові ложки зеленого горошку, одна морква, стакан майонезу.