Головна » Статті » Рецепти

Гостра консервована закуска з нарізних баклажан
Поки сезон баклажан ще не пройшов, поспішаю поділитися з вами смачним і не дуже складним рецептом приготування баклажанів.
Необхідно:
Баклажани - 2,5 кг;
Гіркий перець - 2 штуки;
Кріп - 100 грамів;
Морква - 1 штука;
Перець мелений чорний - 1 ч. ложка;
Часник - 3 головки;
Перець мелений червоний - ½ ч. ложки.

Для маринаду:

Рослинне масло - 300 грамів;
Вода - півлітра;
Сіль - 2 столів. Ложки;
Оцет 9% - 100 грамів;
Цукор пісок - 100 грамів;
Перець горошком;
Лавровий лист;
Перець горошком запашний.

Як будемо готувати?

Промити і нарізати на кубики баклажани, потім присипати сіллю і залишити на годину.

Закип'ятити маринад і викласти в нього віджаті кубики баклажанів. Також в цю масу треба покласти натерту моркву. Перемішати. І проварити хвилин двадцять.

Після цього треба додати спеції і нарізаний часник, подрібнений перець гіркий і зелень. Все перемішати і кип'ятити ще хвилин п'ять.

Потім слід баклажанну масу розкласти по підготовленим стерилізованим банкам, закатати.

З цього кількості вийде приблизно 3,5 літра.
Просмотров: 441
Категория: Рецепти |
| Теги: перець, цього

Рекомендовані рецепти:

Угорські булочки з сиром
Рецепт приготування закуски "Морська мушля"
Омлет-десерт з горіхами і курагою
Закуска "Морське чудо"
Торт "Посмішка негра"
Шоколадно-сирні мафіни з ягодами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: