Головна » Статті » Рецепти

Голландський рулет
Голландський рулет:

упаковка листкового тіста
шинка;
помідор
мариновані огірки
сир
гірчиця
яйце
спеції та
трави: чорний мелений перець,
орегано,
майоран,
базилік.

Тісто розкачуємо і змащуємо гірчицею. Сир тремо, помідор, шинку і огірки ріжемо дрібними кубиками. Викладаємо начинку смугою посередині тіста: спочатку сир, потім все інше і знову сир. Посипаємо перцем і зовсім небагато травами. Згортаємо рулет і акуратно перекладаємо на деко. Змащуємо рулети сирим яйцем — для золотистого кольору, і рясно посипаємо травами — для аромату. Випікати до готовності.

Просмотров: 437
Категория: Рецепти |
| Теги: Рулет, сир

Рекомендовані рецепти:

Відкриті булочки з персиком
Рогалики до чаю
Рибка по-провансальски
"Торф'яної пиріг"
Рулет з меренги
Булочки по 3 копійки, вони ж "Столичні"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: