Головна » Статті » Рецепти

Гарбузовий тортик до чаю
Інгредієнти для приготування торта: для коржів - один стакан гарбузового пюре, 200 г згущеного молока, два курячих яйця, один пакетик порошку для випічки, щіпка солі, 150 г борошна, три столових ложки вершкового масла; для начинки - п'ять яблук, цедра половини лимона, три столових ложки згущеного молока, 50 г цукру, три столові ложки манної крупи; для прикраси - склянка вершків, 50 г цукру, ягоди малини і листочки м'яти.

Гарбузове пюре необхідно розтерти з яйцями, згущеним молоком і маслом, потім додати до отриманої масі борошно, змішане з порошком для випічки і сіллю. З отриманого тесту випікати тонкі коржі, всього коржів повинно вийти сім. Піч на змащеній сковорідці, накриваючи кришкою, по 2-3 хвилини.
Яблука слід вимити, почистити і натерти на крупній тертці, а потім відварити протягом 7-8 хвилин на невеликому вогні. Далі додати до яблук цукор, манку і згущене молоко і варити ще кілька хвилин (маса повинна вийти досить густий).
Отриманою начинкою змастити коржі, викласти у вигляді торта і поставити під прес на годину.
Збити вершки з цукром і обмазати кремом торт з боків і зверху, а також прикрасити торт малиною і м'ятою.
Просмотров: 507
Категория: Рецепти |
| Теги: торт

Рекомендовані рецепти:

Хрустка випічка
Пиріг з гарбузом і ківі
Десерт-морозиво
Пудинг з фініками
Кекс "селянські"
Французькі булочки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: