Головна » Статті » Рецепти

Гарбузовий суп-пюре з сиром
Чудовий супчик! Яскравий, корисний і смачний. У нього крім сиру обов'язково потрібно додати очищені гарбузове насіння - це додасть супу незвичайний смак і зробить його ще корисніше.

Ось що нам знадобиться: 500-700 грам очищеного гарбуза, одна цибулина, одна картоплина, 50 грам сиру, склянку молока, невелика жменя очищених гарбузового насіння, рослинна олія, червоний мелений перець, сіль, цукор - все за смаком, лавровий лист.

Гарбуз і картоплю нарізати дрібними кубиками - чим дрібніше, тим краще - суп швидше звариться. Цибулю нарізати кільцями або півкільцями - кому як подобається.
В каструльку, в якій буде варитися суп, налити трохи рослинного масла, покласти спеції, лавровий лист, прогріти, всипати цибулю і пасерувати. Потім додати до цибулі гарбуз і картоплю, все перемішати і тушкувати під кришкою на слабкому вогні, періодично помішуючи. Хвилин через 15 овочі повинні стати м'якими, тоді можна влити трохи окропу (буквально пару столових ложок) і зняти з вогню. Перекласти в блендер, пюрировать (лаврушку дістаньте), повернути в каструлю. Влити гаряче молоко, довести до кипіння. Всипати тертий сир, зробити вогонь мінімальним, помішувати, поки сир не почне тягнутися. Все, суп готовий!
Насіння трохи підсушуємо на сухій сковорідці. Суп розливаємо по тарілках, посипаємо насінням. Приємного апетиту!
Просмотров: 522
Категория: Рецепти |
| Теги: насіння, суп

Рекомендовані рецепти:

Шоколадне печиво
Млинці з бананом
Кекс з лимоном і маком
Бутерброди "сонечка"
Шоколадний кекс
Торт "Посмішка негра"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: