Інгредієнти для приготування даного страви (на 4-6 порцій): один кілограм гарбуза (сорт можна використовувати будь -), одна велика ріпчаста цибулина, 3-5 зубчиків часнику, дві банки консервованих помідорів (банки по 400 грамів), 4 столові ложки оливкової олії, дві гілочки подрібненого свіжого листя розмарину, трохи цукру, чорний перець і сіль за смаком. Гарбуз необхідно почистити і порізати на скибочки, ріпчасту цибулину дрібно нарізати, часник подрібнити, консервовані помідори порізати, а томат з них злити. У сковороді розігріти оливкову олію і обсмажити на ньому до золотистого кольору шматочки гарбуза, а потім перекласти її в інший посуд. Після цього в тій же сковорідці обсмажувати близько п'яти хвилин цибулю, потім додати до нього подрібнений часник і смажити ще хвилину, а потім туди ж покласти порізані помідори і висипати щіпку цукру. Готувати всю цю масу не помірному вогні, поки вона не досягне консистенції соусу, додати розмарин і сіль з перцем. У форму викласти обсмажену гарбуз, полити її томатом від помідорів, а потім соусом з сковороди. Форму поставити в розігріту духовку і випікати протягом 35 хвилин при температурі 160 градусів.