Головна » Статті » Рецепти

Гарбуз запечений в томатному соусі
Інгредієнти для приготування даного страви (на 4-6 порцій): один кілограм гарбуза (сорт можна використовувати будь -), одна велика ріпчаста цибулина, 3-5 зубчиків часнику, дві банки консервованих помідорів (банки по 400 грамів), 4 столові ложки оливкової олії, дві гілочки подрібненого свіжого листя розмарину, трохи цукру, чорний перець і сіль за смаком.
Гарбуз необхідно почистити і порізати на скибочки, ріпчасту цибулину дрібно нарізати, часник подрібнити, консервовані помідори порізати, а томат з них злити. У сковороді розігріти оливкову олію і обсмажити на ньому до золотистого кольору шматочки гарбуза, а потім перекласти її в інший посуд. Після цього в тій же сковорідці обсмажувати близько п'яти хвилин цибулю, потім додати до нього подрібнений часник і смажити ще хвилину, а потім туди ж покласти порізані помідори і висипати щіпку цукру. Готувати всю цю масу не помірному вогні, поки вона не досягне консистенції соусу, додати розмарин і сіль з перцем.
У форму викласти обсмажену гарбуз, полити її томатом від помідорів, а потім соусом з сковороди. Форму поставити в розігріту духовку і випікати протягом 35 хвилин при температурі 160 градусів.
Просмотров: 649
Категория: Рецепти |
| Теги: помідори, гарбуз

Рекомендовані рецепти:

Соус "Бер-блан"
Сирні вафлі
Шоколадний торт-бізі
Ажурні млинці (рецепт)
Сирні кекси з кропом і кмином
Заливна шинка
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: