Хочу запропонувати незвичайний рецепт приготування десерту з гарбуза для тих, хто гарбуз просто терпіти не може. Так, так, це варіант десерту ідеально підходить для затятих не любителів гарбуза. Готується десерт дуже просто, але правда довго за часом. Головне знайти хороший казанок, в якому б не пригоріла при довгому варінні їжа. І дуже важливо приготоване блюдо не перемішувати, в результаті повинна вийти зовсім не каша, а щільні не розвалені шматочки гарбуза. Як готується: гарбуз беремо невелику, нарізаємо кубиками, в казанок або в каструлю нержавійку складаємо. Заливаємо водою (щоб тільки прикрила вода гарбуз). Зверху мед наливаємо (на одну невелику гарбуз - три чверті склянки меду). Залити медом рівномірно, поставити на слабкий вогонь і накрити кришкою, три години на повільному вогні томити. У підсумку виходить дуже смачний, солодкий ароматний десерт з гарбуза і меду. Моя думка: готувати десерт краще всього в духовці, тоді точно не пригорить, але зате смак як у печеного гарбуза буде. Що ви думаєте про цей рецепт?
|