Головна » Статті » Рецепти

Галушки сирні (рецепт)
Ці галушки можна готувати на десерт, всередину кожної галушки закладається заморожена вишенька. Влітку звичайно можна свіжу вишеньку використовувати, але зараз свіжу вишню не знайти і заморожена стане відмінною заміною. Замість вишеньки всередину галушки можна так само сливу (свіжа або заморожена) закладати. Інгредієнти: пів кілограма сиру, два яйця і дві ложки цукру, дві ложки борошна і шість ложок манки (суха). Вишня для начинки і масло вершкове + крихта борошняна або панірувальні сухарі і кориця з цукром.

Спочатку слід приготувати ту крихту, якої потім будемо обвалювати галушки. Масло і сухарі (крихти) змішуємо з корицею і цукром і прогріваємо, постійно помішуючи сковорідці. Отриману крихту в бік ставимо і займемося приготуванням галушки.

Сир з яйцями, борошном і манною крупою + цукор змішуємо. Маса густа липка і виходить. Щоб краще ліпити кульки, потрібно почекати хвилин 15, манка схопиться і тісто "крутіше" стане. Ліпимо кульки, всередину вишеньки закладаємо, варимо десять хвилин галушки і потім в готових сухарях обвалюємо.
Приємного!
Просмотров: 666
Категория: Рецепти |
| Теги: всередину, галушки

Рекомендовані рецепти:

Салат "Салют"
Салат ананасно-маслиновый
Булочки "Варенки"
Домашня куряча ковбаса
Яблучні сирники
Бабця яблучна
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: