Головна » Статті » Рецепти

Фруктовий салат в кавуні
Це шикарний літній десерт! Його можна робити суто для дорослих, додаючи десертне вино або фруктовий лікер, або як звичайний фруктовий салат, поєднуючи різні ягоди-фрукти.

Пропорції і кількість ягід і фруктів довільне: кавун, яблука, сливи, дині, персики, апельсини, малина, чорниця (або смородина), і приблизно 150 мл десертного вина (якщо додаєте).

Всі ягоди і фрукти (і кавун теж), які будуть в десерті, миємо і ставимо в холодильник. Коли охолонуть, кавун розрізаємо навпіл, великою ложкою выскребаем м'якоть, але особливо не стараємося - нехай на стінках залишиться м'якоть, тільки насіння з неї треба обов'язково дістати. Ту м'якоть, що вирізали, ділимо приблизно на три частини. Знадобиться для десерту одна третина, не більше, решту можна з'їсти. Видаляємо з м'якоті насіння, кавунову м'якоть ріжемо шматочками, розміром з половину сірникової коробки. Складаємо в кавун. Диню нарізаємо приблизно такими ж шматочками, фрукти - кубиками поменше. Перемішуємо, зверху посипаємо ягодами, поливаємо вином. Прибираємо на півгодини в холодильник, коли десерт настоїться - можна ласувати.
Ягоди і фрукти можна використовувати будь-які, по сезону, але кавун звичайно повинен бути обов'язково.
Просмотров: 675
Категория: Рецепти |
| Теги: м'якоть, кавун

Рекомендовані рецепти:

Печиво з фісташками
Готуємо кіш
Рибний паштет з овочами
Тарталетки з куркою і помідорами
Фруктовий салат з куркою
Тарт з шоколадним мусом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: