Для приготування такого незвичайного печива можна використовувати і свіжі, морожені ягоди - вийде однаково смачно, а в особливому захваті від такого печива будуть діти, адже це печиво такого незвичайного кольору! Список потрібних інгредієнтів: 200 грамів вершкового масла, 80 грамів меленого мигдалю, 240 грамів борошна, 40 г кукурудзяного крохмалю, 20 грамів манки, 120 г цукрової пудри, дві столові ложки будь-якого лікеру, 200 грамів чорної смородини. Розм'якшене вершкове масло необхідно збити в крем з цукровою пудрою і лікером. Потім додати до одержаної маси ягоди смородини і перемішати з допомогою міксера на найменшій швидкості, багато ягід у процесі полопается, але в цьому немає нічого страшного - так і повинно бути. Додати в цю суміш мелений мигдаль, борошно, манку і кукурудзяний крохмаль. З отриманого тесту скачати "ковбаску" і її гарненько обваляти в цукровій пудрі, а після цього поставити в холодильник на півгодини або довше. Потім нарізати тісто кружечками і запекти в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 10-15 хвилин.
|