Головна » Статті » Рецепти |
Фасолево-грибний салат
Цей легкий і швидкий у приготуванні салатик можна вважати із серії "гості на порозі", хоча він може прикрасити будь-який святковий стіл, а також використовуватися для наповнення тарталеток.Компоненты: 1 банка червоної або білої консервованої квасолі, 200 гр печериць, 2 варених курячих яйця, 1 цибулина, 2 зубчики часнику, зелень (кріп, петрушка), майонез, сіль і перець (мелений чорний і червоний за смаком, 1 столова ложка рафінованої соняшникової олії для обсмажування. Приготування: Квасоля добре процідити від рідини, в якій її консервували. Печериці нарізати кубиками, цибулю розрізати на 4 частини вздовж, потім тоненько впоперек, обсмажити разом з грибами до випаровування рідини. Яйця натерти на крупній тертці. Все перемішати, додати дрібно подрібнену зелень і часник, пропущений через часникодавку. Заправити майонезом, посолити і поперчити. Добре перемішати знову. Можна використовувати і консервовані печериці, у власному соку або мариновані. | |
Просмотров: 649 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |