Головна » Статті » Рецепти

Фасолево-грибний салат
Цей легкий і швидкий у приготуванні салатик можна вважати із серії "гості на порозі", хоча він може прикрасити будь-який святковий стіл, а також використовуватися для наповнення тарталеток.Компоненты: 1 банка червоної або білої консервованої квасолі, 200 гр печериць, 2 варених курячих яйця, 1 цибулина, 2 зубчики часнику, зелень (кріп, петрушка), майонез, сіль і перець (мелений чорний і червоний за смаком, 1 столова ложка рафінованої соняшникової олії для обсмажування.
Приготування:
Квасоля добре процідити від рідини, в якій її консервували.
Печериці нарізати кубиками, цибулю розрізати на 4 частини вздовж, потім тоненько впоперек, обсмажити разом з грибами до випаровування рідини.
Яйця натерти на крупній тертці.
Все перемішати, додати дрібно подрібнену зелень і часник, пропущений через часникодавку.
Заправити майонезом, посолити і поперчити. Добре перемішати знову.
Можна використовувати і консервовані печериці, у власному соку або мариновані.
Просмотров: 480
Категория: Рецепти |
| Теги: яйця, печериці

Рекомендовані рецепти:

Готуємо "Рибник"
Манник з цукатами
Смажене морозиво
Салат з курячим філе і молодою картоплею
Торт для ангела
Булочки-рулетики до чаю
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: