Необхідні інгредієнти: половина кілограма шкіри із курячих шийок, півтора кілограма курячих сердечок, 150 грамів манної крупи, 80 г рослинної олії, одна-дві штуки ріпчастої цибулі, мускатний горіх, зелень кінзи і петрушки, спеції і сіль за смаком. Курячі сердечка потрібно загасити близько двадцяти хвилин, щоб трохи випарувалася рідина, що залишився після гасіння бульйон відкласти окремо. Потім тушковані сердечка порізати на невеликі шматочки. Зелень кінзи і петрушки подрібнити. Шматочки курячих сердечок і подрібнену зелень змішати, додати до них манну крупу, посолити за смаком і додати спеції. Кінці курячих шийок необхідно заколоти дерев'яними шпажками (або зубочистками) і нафарширувати сумішшю з сердечок з манкою і зеленню, а потім заколоти і з іншого боку. Укласти підготовлені шийки в каструльку і тушкувати близько 20 хвилин, заливши бульйоном і додавши в нього цибулю (можна також додати моркву) і посоливши. Після цього надіслати каструлю з курячими шийками запікатися в духовку на 15 хвилин при температурі 250 градусів.
|