Головна » Статті » Рецепти

Фаршировані курячі шийки
Необхідні інгредієнти: половина кілограма шкіри із курячих шийок, півтора кілограма курячих сердечок, 150 грамів манної крупи, 80 г рослинної олії, одна-дві штуки ріпчастої цибулі, мускатний горіх, зелень кінзи і петрушки, спеції і сіль за смаком.
Курячі сердечка потрібно загасити близько двадцяти хвилин, щоб трохи випарувалася рідина, що залишився після гасіння бульйон відкласти окремо. Потім тушковані сердечка порізати на невеликі шматочки. Зелень кінзи і петрушки подрібнити. Шматочки курячих сердечок і подрібнену зелень змішати, додати до них манну крупу, посолити за смаком і додати спеції.
Кінці курячих шийок необхідно заколоти дерев'яними шпажками (або зубочистками) і нафарширувати сумішшю з сердечок з манкою і зеленню, а потім заколоти і з іншого боку. Укласти підготовлені шийки в каструльку і тушкувати близько 20 хвилин, заливши бульйоном і додавши в нього цибулю (можна також додати моркву) і посоливши.
Після цього надіслати каструлю з курячими шийками запікатися в духовку на 15 хвилин при температурі 250 градусів.
Просмотров: 593
Категория: Рецепти |
| Теги: сердечок, курячих

Рекомендовані рецепти:

Листкові трубочки
Бутербродний торт "Полосатик"
Коктейльне печиво
Сирна запіканка
Гулаб-джамун
Пишний м'ятний бісквіт
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: