Головна » Статті » Рецепти |
Фаршировані крила
Це страва смачна, але вимагає чимало часу і посидючості на його приготування. Зате його можна приготувати про запас і скласти в морозилку. Отже, нам необхідно взяти: Крила курячі, краще побільше - 8 штук; Печінка куряча - 100 гр; Біле м'ясо куряче - одна грудка; Гриби смажені - 100 гр; Сир; Спеції і сіль. Як будемо готувати? найдовше в цій справі, це зняти шкірку з крил. З нею я намучилася, мене зрозуміє той, хто повторить це блюдо. Якщо навіть при знятті шкірки ви виявите дірочку, це не страшно, фарш з неї не вийде при приготуванні. Окремо готується фарш з білого м'яса (просто дрібно ріжу його), туди ж додаю смажені гриби, тертий сир, нарізану печінку курячу. Все перемішати і присолити, поперчити. Фарш готовий. Начиняємо шкурки крил. Потім їх можна прибрати в морозильник. Для безпосереднього приготування крила змащую гострої аджикою і викладаю на деко, закриваю фольгою і поставити в гарячу духовку. Через півгодини фольгу прибираю і даю крил підрум'янитися, періодично поливаючи утвореним соком. | |
Просмотров: 862 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |