Головна » Статті » Рецепти

Фаршировані крила
Це страва смачна, але вимагає чимало часу і посидючості на його приготування. Зате його можна приготувати про запас і скласти в морозилку.
Отже, нам необхідно взяти:

Крила курячі, краще побільше - 8 штук;
Печінка куряча - 100 гр;
Біле м'ясо куряче - одна грудка;
Гриби смажені - 100 гр;
Сир;
Спеції і сіль.

Як будемо готувати?

найдовше в цій справі, це зняти шкірку з крил. З нею я намучилася, мене зрозуміє той, хто повторить це блюдо. Якщо навіть при знятті шкірки ви виявите дірочку, це не страшно, фарш з неї не вийде при приготуванні.

Окремо готується фарш з білого м'яса (просто дрібно ріжу його), туди ж додаю смажені гриби, тертий сир, нарізану печінку курячу. Все перемішати і присолити, поперчити. Фарш готовий.

Начиняємо шкурки крил. Потім їх можна прибрати в морозильник.

Для безпосереднього приготування крила змащую гострої аджикою і викладаю на деко, закриваю фольгою і поставити в гарячу духовку. Через півгодини фольгу прибираю і даю крил підрум'янитися, періодично поливаючи утвореним соком.

Просмотров: 862
Категория: Рецепти |
| Теги: крил, це

Рекомендовані рецепти:

Гострий суп з фрикадельками
Курячий суп із зеленим горошком
Овочевий суп-пюре з каррі
Шоколадне печиво з кракелюром
Трюфелі з апельсинових скоринок
Шоколадно-апельсинові цукерки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: