Головна » Статті » Рецепти

Джем виноградний
Джем виноградний:

виноград 2кг
сахар1.4 кг
лимони 1 штука.

відокремте Ягоди від кистей, промийте, покладіть в посуд для варіння джему і нагрівайте, помішуючи, до появи соку. Додайте цукор і нарізаний часточками лимон. Варіть на сильному вогні, весь час помішуючи, до готовності. У процесі варіння знімайте піну і видаляйте спливаючі насіння. Готовність перевірте, капнувши гарячу масу на тарілку; якщо крапля не розпливається – джем готовий. Готовий джем розлийте гарячим в стерилізовані сухі банки, накрийте фольгою і охолодіть, потім фольгу приберіть і закрийте їх щільно кришками.

Просмотров: 391
Категория: Рецепти |
| Теги: Джем, помішуючи

Рекомендовані рецепти:

Апельсинові мафіни
Брокколі з беконом і макарони-черепашками
Шарлотка з мандаринами
Шоколадний пломбір
Тістечка "Полуниця в шоколаді"
Макові тістечка
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: