Головна » Статті » Рецепти

Джем виноградний
Джем виноградний:

виноград 2кг
сахар1.4 кг
лимони 1 штука.

відокремте Ягоди від кистей, промийте, покладіть в посуд для варіння джему і нагрівайте, помішуючи, до появи соку. Додайте цукор і нарізаний часточками лимон. Варіть на сильному вогні, весь час помішуючи, до готовності. У процесі варіння знімайте піну і видаляйте спливаючі насіння. Готовність перевірте, капнувши гарячу масу на тарілку; якщо крапля не розпливається – джем готовий. Готовий джем розлийте гарячим в стерилізовані сухі банки, накрийте фольгою і охолодіть, потім фольгу приберіть і закрийте їх щільно кришками.

Просмотров: 602
Категория: Рецепти |
| Теги: Джем, помішуючи

Рекомендовані рецепти:

Риба, запечена з оливками
Печиво з фісташками
Салат з консервованим тунцем (рецепт)
Рибний паштет з овочами
Салат сирно-апельсиновий
Пісний вишнево-шоколадний кекс
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: